01.02.2022-15:16 (Son Güncelleme:01.02.2022-15:26)


1

Annesinin canlı yayına çıkıp yardım istemesinin ardından yeniden Esra Erol'un canlı yayınına çıkan Fatma, hamile kaldığını ve Ahmet'le yaşamak istediğini söyledi.



2

Saçlarını kazıtan ve son haliyle herkesi korkutan Fatma, geçtiğimiz günlerde Ahmet'le TikTok'ta bir canlı yayın açarak programın kurgu olduğunu bazı şeyleri istemeyerek söylediğini ileri sürdü.



3

Program sırasında iki çocuğun annesi olan Gülşah yayına katılmış, kendisinin de zor şeyler yaşadığını belirtmiş ve ayrılmak istediğini dile getirmişti.



4

Ahmet'in imam nikahlı eşi Gülşah ise hırsızlık yapmaya zorlandığı hatta bu yüzden sabıkasının olduğunu belirtmişti. Eve kapatıldığını ileri süren Gülşah ise Fatma ve Ahmet'in yaşadıklarından sonra ayrılmaya karar verdiğini söyleyerek Esra Erol’dan yardım istemişti.



5

Ortaya çıkan son TikTok videosunda Fatma ve Gülşah'ın aynı evde olduğu ve Gülşah'ın da bir erkekle samimi bir şekilde dans ettiği görüldü.



6

Videoda Ahmet'in, eski-yeni eşi ve yabancı bir erkekle eğleniyor. Herkesi şaşkına çeviren videolar kısa sürede sosyal medyada da gündem oldu.



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr