23.05.2020-10:43 (Son Güncelleme:19.04.2024-22:15)


1

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına katılan Uğurcan Celepoğlu, hiç görmediği babası Ali Celepoğlu'nu bulabilmek için harekete geçti. 20 yaşındaki genç yapılan DNA testinin ardından kimliğinse yazan kişinin gerçek babası olmadığını öğrenince büyük yıkım yaşadı.



2

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından olan Esra Erol'da da işlenen bir konu herkesin yüreğini derinden yaraladı.



3

20 yaşında olan Uğurcan Celpoğlu'nun hayat hikayesi izleyenleri ekran başına kilitlemişti. 13 yaşına kadar yetiştirme yurdunda kalan Uğurcan, daha sonra annesi Nargüzel Celepoğlu'nun yanına gitmişti.



4

Kimlikte yazan babası Ali Celepoğlu'nu çok özlediğini belirten Uğurcan, yurttan çıktıktan sonra annesinin kendisini hem fiziksel hem de sözlü olarak rahatsız ettiğini ifade etmişti. Nargüzel Celepoğlu, Esra Erol'da programına katılarak Ali Celpoğlu'nun kendisini küçük yaşta kaçırdığını ve onunla kaçtığını söyledi.



5

Ailesinin öğrenmesi üzerine Ali ile evlendirildiğini söyleyen Nargüzel, bu evlilikten Uğurcan'ın dünyaya geldiğini de sözlerine eklemişti. Ali Celepoğlu, Nargüzel Celepoğlu'nun söylediklerinin ardından Esra Erol'da programında katıldı ve hakkındaki bütün iddiaları yalanladı.



6

ALİ CELEPOĞLU'NUN UĞURCAN'IN BABASI OLDUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ

ALİ CELEPOĞLU'NUN UĞURCAN'IN BABASI OLDUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ

Nargüzel Celepoğlu, Ali Celepoğlu hakkında söylediklerinde ısrarcı davranınca DNA testi yapıldı. Yapılan test sonucunda Ali ve Uğurcan arasında biyolojik bir bağ bulunamadı.



7

YALAN SÖYLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

YALAN SÖYLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Nargüzel hanım hafta başında yeniden Esra Erol'da programına konuk olarak Ali Celepoğlu hakkında yalan söylediğini itiraf etti. Nargüzel, Ali Celepoğlu ile evlendikten sonra 1999 yılında kaçtığını söyledi.



8

U.Y adlı kişiye kaçtığını söyleyen Nargüzel'in itirafından sonra ismini verdiği şahsa ulaşıldu. U.Y o dönem Nargüzel hanım ile bir ilişki yaşadığını kabul etti.



9

'HIZLI HAYATI YÜZÜNDEN EMİN OLAMADIM'

'HIZLI HAYATI YÜZÜNDEN EMİN OLAMADIM'

Uğurcan'ın dünayay geldiğinden haberi olduğunu söyleyen U.Y yaptığı açıklamalar ile ağızları açık bıraktı. U.Y, Nargüzel'in yaşadığı hayat tarzı için 'O dönem ki hızlı hayatından dolayı emin olamadım ve bu sebeple çocuğun peşine düşmedim' dedi.



10

U.Y'den alınan örnekle birlikte Uğurcan arasında DNA testi yapıldı. Yapılan test sonuçlarına göre U.Y de Uğurcan'ın biyolojik babası çıkmadı. Yaşananlar üzerine Uğurcan gözyaşlarına boğuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr