02.11.2019-15:04 (Son Güncelleme:25.04.2024-12:08)


1

ATV ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Esra Erol'un üstlendiği programında bir kadının fotoğraflarını izinsiz kullandığı iddiası ile hakkında şikayette bulunuldu. Esra Erol, şikayetin ardından mahkemelik oldu.



2

Esra Erol'un programına katılan Melek Akar programa başvurdu ve kızı olduğunu iddia ettiği Hasibe Nur Babaoğlan'ın fotoğraflarını yayınlattı. Fotoğrafların izinsiz kullanıldığı iddiası üzerine suç duyurusunda bulundu.



3

Savcılık, suç duyurusu üzerine ünlü sunucu Esra Erol ve Melek Akar hakkında dava açıldı. İkili hakkında 'Özel hayata ilişkin görüntüleri ve sesleri ifşa etmek' suçlamalarından 3 yıla kadar hapis isteminde bulunuldu.



4

Ünlü televizyoncu Esra Erol'un 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına karar verilmesi ise magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.



5

Esra Erol ve Melek Akar'ın ilk duruşması geçtiğimiz gün İstanbul 45. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Bir gazeteci Esra Erol'un koruması tarafından tehdit edildi.



6

İddialara göre Esra Erol'un koruması gazeteciye 'Duruşma salonuna girerseniz farklı muamele görürsünüz.' dedi. Duruşmada ünü sunucu Esra Erol ve avukatı hazır bulundu.



7

Duruşma sırasında adliye görevlileri tarafından salonun etrafında geniş güvenlik önlemleri alınırken gizlilik kararı iddiası ile basın mensupları salona alınmadı.



8

Dosyada gizlilik kararı olmadığı öğrenilirken duruşma sonrası Esra Erol basın mensuplarına görüntü vermemek için arka kapıdan çıkarıldı.



9

Ünlü sunucu Esra Erol, duruşma esansında hakim karşısında savunmasını yaparken suçlamaları kabul etmedi ve beraat talebinde bulundu.



10

Hakim duruşmayı ileri bir tarihe ertelerken ünlü sunucu Esra Erol'un duruşmalara gelme zorunluluğunu da ortadan kaldırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr