Esma İsmi Ne Demek?

Anne-baba olma sürecinde yaşanan en tatlı anlardan biri hiç şüphesiz isim araştırma dönemlerinin olduğu zamanlardır. Bu süreçte ebeveynler, bebeklerine en güzel ve anlamlı ismi koymak istiyor. Esma ismi ne anlama gelmektedir?

28.01.2021-15:24 - (Son Güncelleme: 13.09.2021-17:57) Esma İsmi Ne Demek?

Anne baba adayları tarafından heyecan duyulan süreçlerden biri de hiç şüphesiz isim araştırma sürecidir. Doğacak bebeklerine isim araştırmasında olan ebeveynler on binlerce isim arasından seçim yapmak zorundadırlar. Bu isimlerden yalnızca biri olan Esma ismi ne demek? Esma ne anlama gelmektedir? Esma ismi özellikleri neler?

ESMA NE DEMEK?

Esma, isim ya da isimler manasına gelmektedir. Kız ismi olarak kullanılan Esma ismi, Esma-ül Hüsna olarak da Allah'ın güzel isimleri olarak açıklanmaktadır. Kökeni Arapça olan isim ülkemizde de sıklıkla tercih ediliyor. 

ESMA İSMİNİN ÖZELLİKLERİ NELER?

Esma ismindeki bireyler, hareketli ve karışık ruh dünyasına sahiptir. Sevinci de üzüntüyü de birlikte yaşarlar. Hayal kurmayı severler ve bu noktada aşırıya kaçmaktan çekinmezler. Çevresini ve gelişen olayları algılama becerisi oldukça yüksektir. Bu özelliği ile beraber oldukça zeki olmaları da öne çıkan özelliklerindendir. 

Esma ismine sahip olanlar zekasını kullanma noktasında gelişmiş bir yeteneğe sahip olmaktadırlar. Özgürlüğe düşkün yapıya sahiplerdir ve bağlanmaktan hiç hoşlanmazlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal