11.01.2021-08:31 (Son Güncelleme:29.03.2024-08:04)


1

Herkes aldatılmaktan ve kandırılmaktan korkar. Kendimiz bu olaya meyilli olsak bile hayatımızdaki insanın böyle bir girişimde bulunmasını istemeyiz. Hele bunu bir fotoğrafla öğrenmeyi hiç istemeyiz değil mi? Birazdan bahsedeceğimiz 2 kadın kocalarını aldatmış ve bu şekilde yakalanmışlar.



2

Kimi zaman ne kadar dikkatli olursak olalım küçük ayrıntılar hiç hesaplamadığımız şeyleri ortaya çıkarır ve hayatımızın değişmesine neden olur.



3

Hele bu konu aldatmaysa hiçbir şey artık eskisi gibi olmaz. Birazdan bahsedeceğimiz 2 kadın kocalarını aldatıyor. Ancak bu durumun ortaya çıkma şekli biraz tuhaf.



4

Resme bakınca bir tuhaflık fark ettiniz mi? İlk bakışta fark edilmeyen bu küçük ayrıntı mutlu bir evliliğin aldatılma sebebiyle bitmesine neden olmuştur.



5

İş gezisi için şehir dışına çıkan kadın, eşine otelden fotoğraf göndermiştir. Aslında her şeyin sonu bu fotoğraf olacaktır. Eşine iş seyahati için kalacağı otele geldiğini haber veren genç kadın ardından otel odasında tek başına olduğunu söylese de eşinin o acı ayrıntıyı fark etmesiyle her şey ortaya çıkmıştır. Karşısındaki komidine telefonunu koyarak kendi fotoğrafını çeken kadın fotoğrafa çok bakmadan hemen eşine göndermiştir. Eşinden gelen fotoğrafa bakınca adam hemen acı gerçekle yüzleşmek zorunda kalmıştır.



6

İkinci aldatılma hikayemiz ise ilki gibi bir fotoğrafla ortaya çıkmış

İkinci aldatılma hikayemiz ise ilki gibi bir fotoğrafla ortaya çıkmış

Ama burada durum daha farklı çünkü bu hikayedeki aldatılan eş, karısı ve onun sevgilisiyle aynı odada bulunmakta.



7

20 gündür şehir dışında olan koca sabah eve dönünce karısının uyanık halde yatakta onu beklediğini görünce çok mutlu olmuş ve hemen karısının bu halinin fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabında profil resmi yapmıştır. Fotoğrafın altına da onu ne kadar sevdiğini anlatan kelimeler yazmıştır. Ancak fotoğraftaki detay bu genç çiftin ayrılmasına neden olmuştur. İlk bakıldığında fark edilmeyen bu küçük detay daha sonrasında anlaşılınca insanlar da kocası gibi şok olmuşlardır.



8

Vantilatörün altında yatağın alt ara kısmında bir çift göz kameraya bakmakta. Bu küçük ayrıntıyı fark ettiniz değil mi?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR