Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Sezon Neden Yok, EDHO Bitti mi?

EDHO'nun yayından kaldırılması hala büyük tepki çekiyor. Bu tepkilere dayanamayan yazar ve yapımcı kadrosu, bazı dijital platformlarla görüşmeye başladı. Peki EDHO'nun yeni kanalı hangisi? EDHO neden yayınlanmıyor?

20.01.2021-18:10 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-16:40)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezonuyla izleyicilerinin karşısına çıkması gerekiyordu. Yeni sezonu heyecanla beklenen dizi kendi saatinde yayınlanmadı. ATV tarafından kesin bittiği belli olan yapım, yeni kanal için çalışmalara başladı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz neden yok? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni kanalı hangisi? 

YENİ KANAL İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLANDI

Yüksek reytingleriyle 6 sezon boyunca süren, kendine has hayran kitlesi yaratan dizi, Salı akşamlarının vazgeçilmesi halindeydi. Para konusunda anlaşamayan yapım ve televizyon ekibi, yollarını ayırma kararı verdi. Bu sebeple dizinin yeni sezonu yayınlanmadı. Hayranları tarafından uzun süredir dizinin tekrar çıkması üzerine yoğun ısrarlar yapıldı. Bu ısrarlar sonuç verdi. Dizinin yapımcıları Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz, yeni kanal için bir formül buldu gibi. Dijitalden yayınlanması için hazırlıklara başlayan ekip, Blu TV ile görüşmeye başladı. Blu TV, Börü 2039 ile birlikte yeni bir döneme girdiklerini belli eden projelere devam etmek istiyor.  

EDHO'NUN NEDEN BİTTİĞİ BELLİ OLDU  

EDHO 200. bölümüyle ekranlara gelmesi beklenirken ani bir kararla iptal edilmişti. Sonradan gelen bilgiler ışığında EDHO'nun yayından kaldırıldığı ve dizinin bitirildiği açıklandı. Para konusunda anlaşamayan ekip ile ATV yönetimi, diziyi bitirme kararı aldı. Kararın arkasındaysa daha farklı bir durum ortaya çıktı. Osman Sınav'ın senaristliğini üstlendiği Yalnız Kurt ATV ekranlarında yayınlanacak. O dizinin de yapımı ve oyuncu masraflarının çok yüksek olması nedeniyle EDHO ekibinin istediği zammın verilmediği çok ciddi bir şekilde gündem konusu haline geldi. Gelen haberler, ATV'nin Yalnız Kurt'a para yatırması sonucu EDHO'nun istediği zammı ödememesi yönünde. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NEDEN YOK?

EDHO sevenleri bu hafta yayınlanması beklenen 200. bölümü beklerken EDHO'nun ekranlara gelmeyeceğinin haberini aldılar. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yazın yaptığı 6. sezon finalinden beri sevenleri tarafından merakla bekleniyordu. Yeni bölümü yayınlanmadı ve ATV tarafından yayından kaldırıldığı açıklandı.

Gelen bilgilere göre dizi ekibi tarafından 200. bölüm kanal yönetimine teslim edilmedi. Sebebinin para mevzusu olduğu tahmin ediliyor. ATV yönetimi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapım ekibi arasında 6. sezondan sonra zam hakkında görüşmeler yapıldı. ATV yönetimi gelen zam isteğini kabul etti ve 7. sezon başlamadan önce zammın yapılacağına dair anlaşıldı. Gelen haberler doğrultusunda söylenilen fiyat yükseltilmesi yapılmadı. Yapım ekibinin de zam yapılmaması yüzünden diziyi yayına sokmadığı düşünülüyor. ATV, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yerine Baba Parası adlı filmi yayınladı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölümü hiçbir zaman yayınlanmasa da tanıtımı daha önceden yapıldı. EDHO 200. bölüm fragmanında Azeri oyuncu Ozan Akbabaa'nın canlandırdığı İlyas Çakırbeyli'ye tuzak kuruluyor. Kurulan tuzak sonrası arabada başından silahla vurulan Çakırbeyli'nin ölüp ölmeyeceği inanılmaz merak konusu haline geldi. Konuk oyuncu Cemal Hünal'ın gözüne kestirdiği hedef Çakırbeyli. Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli, İlyas'ın öldürüldüğünü doğrular nitelikle sözler söylüyor. Hızır Çakırbeyli'yi fragmanda hapiste görmekteyiz. Hızır Çakırbeyli'nin tuzak sonrası ne yapıp ne yapmayacağı merak konusuydu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal