Eski Galatasaraylı Yıldız Johan Elmander, Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Galatasaray'ın İsveçli eski yıldızı Johan Elmander, Galatasaray ve Türkiye ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

13.10.2021-14:56 - (Son Güncelleme: 16.10.2021-19:43) Eski Galatasaraylı Yıldız Johan Elmander, Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Galatasaray'ın İsveçli eski yıldızı Johan Elmander, sarı kırmızılılarda oynadığı futbol ile kendisine hayran bırakmayı başarmıştı. Oynadığı futbolla gerek Galatasaray takımının gerek Galatasaraylı taraftarların sevgilisi haline gelen futbolcuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda oynadığı futbol ile kendisine hayran bırakan futbolcu Türkiye'de iz bırakan futbolculardan birisi olarak hafızalarda kaldı. 2011-2013 yılları arasında Galatasaray formasını terleten yıldız futbolcu, TRT Spor'a önemli açıklamalarda bulundu. Futbolcunun yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.

JOHAN ELMANDER'İN GALATASARAY AÇIKLAMALARI SES GETİRDİ

Oynadığı futbol ve sahadaki duruşu ile Galatasaray ve Süper Lig'de unutulmayan isimlerden birisi olan İsveçli eski futbolcu Johan Elmander önemli açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'e karşı övgü dolu sözler kullanan Johan Elmander, "Fatih Terim, çok iyi bir insan. Ayrıca teknik direktör olarak da onu çok seviyorum. Çünkü hem negatif hem pozitif eleştiri yapıyor. Takımdaki herkes ona karşı çok saygılı. Çalıştığım en iyi teknik adam." ifadelerine yer verdi.

İsveçli futbolcu devam eden açıklamalarında, "Türkiye'ye ne zaman gelsem başımdan kanların aktığı fotoğrafı gösteriyorlar ve 'İşte seni bu yüzden seviyoruz, her zaman %100'ünü veriyorsun' diyorlar. Sakatlanıp oynadığım çok maç var." açıklamasında bulundu.

İsveçli emekli futbolcunun yaptığı açıklamalar özellikle Galatasaraylı taraftarlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. İsveçli emekli futbolcu, Galatasaray'da önemli başarılara imza attı. Johan Elmander, Galatasaray'da 2 kez Türkiye Süper Lig şampiyonluğu ve 2 kez Türkiye Süper Kupası'nı kazanma başarısı göstermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal