Eski Galatasaraylı Johan Elmander Fenerbahçe Derbisi Hakkında Konuştu!

Eski Galatasaraylı futbolcu Johan Elmander, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde kulüp televizyonuna çarpıcı açıklamalarda bulundu.

20.11.2021-12:05 - (Son Güncelleme: 20.11.2021-12:05) Eski Galatasaraylı Johan Elmander Fenerbahçe Derbisi Hakkında Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde geri sayıma geçildi. Oynanacak derbi mücadelesi öncesinde Galatasaray'ın galip gelecek taraf olacağını düşünen Johan Elmander, aynı zamanda Teknik Direktör Fatih Terim ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

JOHAN ELMANDER'DEN DERBİ AÇIKLAMASI

Eski Galatasaraylı futbolcu Johan Elmander, kulüp televizyonuna yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Derbiler her zaman zordur. Tabii ki dualarım Galatasaray'ın kazanması için. Her zaman için önemli bir maç. Bence Galatasaray kazanacak. Galatasaray böyle maçları hep kazanmıştır. Galatasaray, yıllarca her daim iyi oyuncularla oldu. Ben de o futbolcularla oynadım. Onların arasında yer almak çok güzel. Fatih Terim çok güçlü bir koç. Bir gün ona yardımcı antrenör olmak isterim, neden olmasın? Fatih Terim bir kral. İlk Fenerbahçe derbimde attığım gol benim için çok önemliydi. Transfer olduğum zamandan önceki sezon Galatasaray, sezonu 8. sırada tamamlamıştı ve bizden beklenti büyüktü. O maçı domine edip, 3-1 kazanmıştık. Rakibe fırsat tanımamıştık. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal