10.09.2021-13:34 (Son Güncelleme:10.09.2021-13:34)


1

Galatasaray Spor Kulübü'nün 35. Başkanı Profesör Doktor Duygun Yarsuvat, 84 yaşında hayata gözlerini yumdu.



2

Duygun Yarsuvat, 2020 yılında koronavirüse yakalanmış ve bir süre hastanede tedavi görmüştü.Yaklaşık olarak 1 hafta boyunca hastanede kalan hatta durumunun ağırlaşması nedeniyle entübe edilerek yoğun bakım servisine alınan eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, sonrasında koronavirüsü atlatıp doktorların olumlu görüş vermesinin ardından hastaneden taburcu edilmişti.



3

Bugün ise gelen üzücü haber ile birlikte eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'ın hayatını kaybettiği açıklandı.



4

Galatasaray Kulübü'nün 25 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa seçilen Duygun Yarsuvat, 210 günlük bir dönemin ardından görevini tamamlamıştı.



5

Sonrasında ise ilk etapta göreve başladığı gibi sözünü verdiği şekilde 2015 Mayıs ayında yapılacak olan kongrede aday olmayan Başkan Duygun Yarsuvat seçimde adaylığını koymamıştı. Sonraki seçimde ise başkanlık döneminde kendisinin yardımcılığını üstlenen Dursun Özbek'i seçimlerde desteklemiş ve Dursun Özbek sonraki seçimde Galatasaray Spor Kulübü'nün yeni başkanı olmuştu.



6

Galatasaray : Galatasaray Spor Kulübü 35. Başkanı Sn. Duygun Yarsuvat'ı kaybettik. Yarsuvat'a Allah'tan rahmet; ailesine, sevdiklerine ve camiamıza başsağlığı dileriz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR