Eski Fenerbahçeli Simon Kjaer Trabzonspor’a mı geliyor? Simon Kjaer’in transferi kısa süre içerisinde açıklanacak. Kjaer’in yeni takımı

İtalyan ekibi Milan’da forma giyen eski Fenerbahçeli Simon Kjaer’in yeni sezon öncesinde takımından ayrılması bekleniyor. Danimarkalı yıldızın adı transferde sık sık Trabzonspor ile anılıyordu. Simon Kjaer’in yeni adresi yeniden İtalya oluyor.

07.07.2022-09:42 - (Son Güncelleme: 07.07.2022-11:09)

Önümüzdeki sezon öncesinde İtalya Serie A ekibi Milan ile yollarını ayırması beklenen Simon Kjaer’in transferdeki yeni adresi merakla bekleniyordu. Danimarkalı yıldıza yeni sezon öncesinde Milan yetkililerinin kulüp bulması gerektiğini söylediği ortaya çıkmıştı.

Trabzonspor ile ismi anılıyordu

Yeni sezon öncesinde menajeri aracılığıyla kulüp arayışlarını sürdüren Simon Kjaer’in Süper Lig’e geri döneceği yönünde çıkan haberler gündeme bomba gibi düşmüştü. Simon Kjaer’in transferde ismi bir süredir stoper arayışında olan Trabzonspor ile ciddi bir şekilde anılıyordu.


Simon Kjaer kararını verdi

Transferde yeni adresinin neresi olacağı merakla beklenen Simon Kjaer’in Trabzonspor’a transfer olma gibi bir düşüncesi olmadığı ve futbol hayatına İtalya’da devam etmek istediği öğrenildi.

İtalyan ekibine imza atıyor

Menajeri aracılığıyla bir süredir İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina ile görüştüğü ortaya çıkan Simon Kjaer’in transferinin kısa bir süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Fenerbahçe macerası

Simon Kjaer, 2015-2016 sezonunda Fransız ekibi Lille’den 7.65 Milyon Euro bonservis ücretiyle birlikte Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Fenerbahçe formasıyla 88 karşılaşmada süre alan Danimarkalı yıldız bu maçlarda 5 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlamıştı. Fenerbahçe macerasının ardından 2017-2018 sezonunda 12.5 Milyon Euroya İspanyol ekibi Sevilla’ya transfer olmuştu.

Kaynak : Akşam Gazetesi

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal