Eski Fenerbahçeli Holmen'in Kardeşi Rizespor'da!

Eski Fenerbahçeli oyuncu Samuel Holmen'in kardeşi Sebastian Holmen, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykuır Rizespor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

01.07.2021-19:49 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-13:29) Eski Fenerbahçeli Holmen'in Kardeşi Rizespor'da!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, eski Fenerbahçeli futbolcu Samuel Holmen'in kardeşi Sebastian Holmen ile sözleşme imzaladı. Oyuncuyu görenler kardeş değil adeta ikiz olduklarını söyledi. 

Türkiye'de Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Bursaspor ve Konyaspor formalarını terleten ve istikrarlı performansı ile dikkat çeken orta saha oyuncusu Samuel Holmen'in 29 yaşındaki kardeşi Sebastian Holmen, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.

Transferin açıklandığı törende mikrofonların başına geçen Samuel Holmen'in kardeşi ile ilgili yaptığı açıklamalarda ;

' Sebastian’ın istikrarlı bir kariyeri var. Gittiği takımda uzun yıllar görev yaptı. Kendisi başkanımız ve Fahri Tatan’ın çalışmaları sonucu dün protokol imzaladı. Kendisine başarılar diliyorum. ' ifadelerini kullandı.

Sebastian Holmen ise Çaykur Rizespor ile sözleşme imzaladığı törende ;

' Teklifi görünce çok fazla düşünmeye gerek kalmadı. Gelip şehri gördükten sonra çok doğru karar verdiğimi anladım. Kendimi onunla ( Samuel Holmen ) kıyaslamıyorum ama aynı karakterde olduğumuzu düşünüyoruz. Çok savaşçıyız, çok çalışıyoruz. Kendimi sahada göstereceğim. Son yıllarda abim ayrılınca Süper Lig’i takip etmedim. Onun döneminde izledim. Açık futbol oynanan, zorlu bir lig. Stoper mevkisi çok önem taşıyor. Umarım bu takıma bir şey katarım. ' ifadelerini kullandı.

Sebastian Holmen, geçtiğimiz sezon forma giydiği Hollanda Ligi ekibi Willem 2'de 62 karşılaşmada forma giyerken 4 gol, 3 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Ayrıca İsveçli oyuncu 6 karşılaşmada ülkesinin formasını terletmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal