Eşinin Kendine Dönmeyeceğini Anlayan Aldatılan Eş, Canlı Yayında Sevgilisine Seslendi!

Müge Anlı'nın programında, eşinin kendisine dönmeyeceğini anlayan aldatılan eş, canlı yayında sevgilisine seslendi...

27.10.2021-16:35 - (Son Güncelleme: 27.10.2021-17:05)

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı'da akıl almaz bir olay daha yaşandı. Eşinin yeğeniyle kaçan kadın, canlı yayında kocasıyla yüzleşti.

Afyonkarahisar'da yaşanan olayda, Seçer Kaygısız, 1 Ağustos günü yeğeniyle birlikte kaçan eşini aramak için Müge Anlı'ya programına başvurdu.  Karısı ve yeğeninin ilişkisine evlerinde şahit olduğunu iddia eden Kaygısız, her şeye rağmen karısını çok sevdiğini söyleyerek geri dönmesi için canlı yayında bir çağrıda bulundu. Bir süredir kendisine ulaşılamayan üç çocuk annesi kadın canlı yayında kocası ile yüzleşti.

KADIN AYRILMAK İÇİN PLAN YAPMIŞ

Telefonla canlı yayına bağlanan kadın, kocasının yeğeniyle bir ilişkisinin olmadığını iddia ederken, şu açıklamalarda bulundu; "Kimse 3 çocuğunu bırakıp gitmez. Onun bana yapmadığı eziyet kalmadı. Ben yeğeniyle beraber değilim. Biz ona benden ayrılsın diye oyun kurduk. Birbirimize mesaj attık. Kaçmamın yeğeni ile bir ilgisi yok"

MAĞDUR EŞ'DEN MİDE BULANDIRICI İDDİALAR

Eşinin yalan söylediğini iddia eden Seçer Kaygısız, karısının sadece yeğeni ile değil başka kişilerle de görüştüğünü belirtti. Seçer Kaygısız sözlerine şu şekilde noktaladı; "Senin yüzünden üç tane yuva yıkılacak. Yalan söyleme... Beni arayıp otel odasından canlı canlı yatarken göstermedin mi? Bundan sonra sen benim bir şeyim değilsin"

CANLI YAYINDA SEVGİLİSİNE SESLENDİ

Karısının kendisine dönmeyeceğini anlayan Seçer Kaygısız, bir anda canlı yayında sevgilisine seslenerek şu sözleri söyledi; "Hatice dönmeyecek. Çık gel"

MÜGE ANLI KİMDİR?

19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne başladığı yıl; Kanal 6’da staja başladı Staj yaparken kısa sürede kadroya alındı; yönetmen yardımcısı oldu. Kenan Erçetingöz’ün teklifi üzerine magazin gazeteciliğine başladı.

Dobra Dobra adlı magazin programını Şenay Düdek’le birlikte sundu. Müge Anlı, Şenay Düdek’in ayrılığı ardından Pakize Suda’yla Kanal D’de program sunmaya başladı

Asıl çıkışını ise 2008 yılından itibaren sunmaya başladığı, şimdilerde gündemden düşmeyen “Müge Anlı ile Tatlı Sert” ile yaşadı. 2010 yılında Tatlı Sert ‘in yanı sıra Müge Anlı ile Mektubunuz Var” adlı programı sundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal