21.07.2021-12:56 (Son Güncelleme:09.09.2021-17:21)


1

Sarıgül Hamarat, ormanlık bir halde elinde tabanca ile vurulmuş halde bulunmuştu. Kocası tarafından jandarmaya ihbar edilmesi ile cansız bedeni bulunan kadının kocası Yunus Hamarat, eşinin intihar ettiğini söylemişti.



2

Gerçekler ise bambaşka çıktı. Yunus Hamarat'ın daha önce de eşine şiddet uyguladığı ve Sarıgül Hamarat'ın kısa bir süre kadın sığınma evinde kaldığı biliniyordu. Bu olaylardan sonra aile büyüklerinin aracılığı ile barışan çiftin kavgaları devam etti.



3

Eşini alarak ormanlık alana giden Yunus Hamarat, burada silahla eşini göğsünden vurdu. Daha sonra ise silahı eşinin eline yerleştirerek intihar süsü verdi. Her şeyi planlayan Yunus Hamarat, jandarma ekiplerine durumu ihbar etti.



4

Devam eden soruşturmada mesajlaşmalar olayı aydınlattı. Yunus Hamarat'ın ormanlık alana gitmeden önce eşinin abisine mesaj atarak 'Ablanı öldürmeye gidiyorum' dediği ortaya çıktı.



5

Yunus Hamarat müebbet, mesajı ihbar etmeyen Erdal Sönmez ise 12.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ancak Yunus Hamarat yakalanamadı.



6

Yunus Hamarat'ın insan kaçakçılarının yardımı ile Karadağ'a kaçtığı düşünülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR