15.04.2022-10:30 (Son Güncelleme:07.08.2023-17:32)


1

Defne Samyeli

Defne Samyeli

Defne Samyeli'nin 2011 yılında boşandığı eşi Eren Talu, Defne Samyeli'nin kendisini Al Jazeera'de çalışan gazeteci Richard Gizbert ile aldattığını iddia etmişti.



2

Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci

2008 yılında dünya evine giren Ceyda Düvenci Engin Akgün çifti 2013 yılında boşandı. Boşanma nedenleri Engin Akgün'ün Ceyda Düvenci'nin kendisini aldattığını iddia etmesiydi.



3

Afra Saraçoğlu - Mert Ramazan Demir

Afra Saraçoğlu - Mert Ramazan Demir

Yalı Çapkını dizisi ile büyük bir üne kavuşan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu, yaz tatili yaparken yakalanmış ikilinin dizi aşkı gerçek olmuştu. Afra Saraçoğlu o dönem eski sevgilisi oyunu Mert Yazıcıoğlu’nun hem rol arkadaşı hem de ortak arkadaşları Mert Ramazan Demir ile aldattığı iddia edilmiş, Saraçoğlu büyük tepki görmüştü. Magazin yazarı Onur Akay’dan gelen bomba iddiaya göre, Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun aşkı kısa sürdü. Demir’in Saraçoğlu’nu aldattığı ve ikilinin ayrıldığı iddia edildi. Yurt dışı tatillerinden ayrı ayrı dönen ikilinin, bir daha yan yana gelmemesi de çıkan haberleri güçlendirdi.



4

Demet Özdemir Oğuzhan Koç'u aldattı mı?

Demet Özdemir Oğuzhan Koç'u aldattı mı?

Söylemezsem Olmaz programı bugün ki yayınında öyle bir iddiada bulundu ki ortalık fena karışacak. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrılığının ihanet olduğunu ima eden ekip, anlattıkları ile ağızları açık bıraktı. Programda yorumculuk yapan Ebru Şancı, Demet Özdemir'in rol arkadaşı Engin Akyürek ile yakınlaştığını, ikilinin arasında yaşananların settekiler tarafından bilindiğini iddia etti.



5

Nur Fettahoğlu

Nur Fettahoğlu

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, geçen gece ünlü bir iş insanı ile arabada öpüşürken yakalandığı iddia edildi. Magazingözü hesabında yer alan habere göre, ünlü oyuncunun ev bir adamla beraber olduğu iddia edildi. Ancak Fettahoğlu yaptığı açıklamada; hakkında çıkan haberlerin yalan olduğunu, bşr birlikteliği olduğu ancak iki tarafından bekar olduğunu belirtti.



6

Kaya Çilingiroğlu'nun, geçtiğimiz günlerde 'Hülya ile bir daha evlenmem' açıklaması Avşar kızını kızdırdı. İhanet yüzünden evliliğini sonlandıran Avşar kızı, seneler sonra aldatılması ile ilgili itirafta bulundu. Avşar, "Kaya, zaten çapkın bir adamdı. Ben aldatıldığımı 4 sene sonra öğrendim. 4 sene iyi idare etmiş" dedi. Ünlü sanatçının itirafına hayranlarından binlerce yorum geldi.



7

Mehmet Dinçlerler

Mehmet Dinçlerler

Kerimcan Durmaz ve Mehmet’in Dinçerler’in seneler önceki görüntüleri ifşa oldu. Bu görüntüler kısa sürede gündeme bomba gibi düştü. Ayrıca bir dönem Caner Erkin'in karısı Asena Erkin ile Dinçerler'in görüştüğü iddia edildi.



8

Ebru Şallı

Ebru Şallı

Ebru Şallı'nın adı da bir zamanlar aldatma iddialarına bulaştı. Şallı iddialara göre işadamı Harun Tan ile evliyken o dönem mankenlik yapan Sinan Akçıl ile aşk yaşamış.



9

Rihanna

Rihanna

Hamilelik stiliyle adından sık sık söz ettiren Rihanna anne olmak için gün sayarken hayatın şokunu yaşadı. Rap şarkıcısı Asap Rocky ile ilk çocuklarını bekleyen şarkıcı iddialara göre aldatıldı. Asap Rocky iddiaya göre Riri’yi ünlü ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile aldattı. Riri Amina Muaddi’yi takipten de çıktı. İddialara göre Rihanna onları yatakta bastı.



10

Mahsun Kırmızıgül

Mahsun Kırmızıgül

Yaşananlardan sonra Ece Binay'dan ilk hamle geldi. Sosyal medya hesabını gizli olarak kullanan ve sadece tanıdığı isimlerin takip isteğini kabul eden avukat Ece Binay, sosyal medya hesabındaki "Kırmızıgül" soyadını sildi. Binay'ın bu hamlesi ise akıllara ayrılık iddiasını getirdi.



11

Doğa Bekleriz

Doğa Bekleriz

Doğa Bekleriz'in evliyken başka biriyle dudak dudağa fotoğraflarının çıkması evliliğini bitirmişi.



12

İsmail Demirci

İsmail Demirci

İddialara göre eşi hamile olan oyuncu İsmail Demirci, bilindik bir otelden başka bir kadınla çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr