19.03.2022-13:51 (Son Güncelleme:19.03.2022-14:55)


1

Eşimle evlenmeden önce kısa bir sevlilik dönemi geçirdik. O, namazını kılan orucunu tutan eğitimli genç bir adamdı.



2

Eşim daha önce yurt dışında yüksek lisans yapmıştı. Ben de o zamanlar ona şakayla karışık "sen oralarda kızlarla gezip tozmuşsundur" diyordum. O ise benim öyle şeylerle işim olmaz diyordu.



3

Daha sonra eşimin sosyal medya hesabında takipleştiği yabancı bir kız arkadaşını gördüm. Kızın hesabına girdiğim zaman eşimle öğrencilik yıllarından kalma sarmaş dolaş olan fotoğraflarını gördüm. Henüz o zaman evli değildik.



4

Bu olay yaşandığı için ona küsmüştüm. O ise bana onlar geçmişteydi şimdi benim bu tür şeylerle işim olmaz ben namazımda niyazımdayım demişti.



5

Ardından evlendik. İlk başta her şey güzel gidiyordu. Fakat eşim geçen hafta mailini benim bilgisayarımda açık unutmuştu. Ben de şeytana uydum ve mail geçmişini karıştırmaya başladım.



6

Bir de ne göreyim geçmiş yıllara ait Rus kadınla yazışmalar. Eski sevgilisyle evde yaşarken çektiği videolar... Bütün bunların hepsi mail geçmişinde duruyordu. Her ne kadar benden önce yaşanmış olsa da bunu içimden bir türlü atlatamıyorum. Eşimden soğudum!



7

Bunun üzerine terapist kadınla şöyle bir konuşma yapar; Danışman kadının cevabı: eşinin namazında niyazında, aklı başında biri olduğunu düşünürken birden karşına çıkan bu tablo, izlediğin o video seni ne kadar sarstıysa da haklısın. Bu çirkin görüntüler ve Rus hanımla uzun süren beraberliği seni belli ki çok etkilemiş. Biliyorum ve anlıyorum ki, şu anda eşine yaklaşmak bile istemiyorsun.



8

Evet, yaptıkları doğru değil. Seni çok hayal kırıklığına uğratmış ama bunu daha fazla düşünmemelisin. Sonuçta bu senden çok önce olmuş şeylerdi. Anladığım kadarıyla adamın sana karşı bir tersliği, bir yanlışı yok. O halde, olayı geçmişte bırakman en doğrusu. Keşke eşinin bilgisayarını karıştırmasaydın, daha iyi olmaz mıydı? Günahından haberin olabilir ama tövbesinden olmayabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR