Erzurumspor İstanbul'dan 3 Puanla Dönüyor!

Süper Lig'in 19.haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.

18.01.2021-21:50 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-21:50) Erzurumspor İstanbul'dan 3 Puanla Dönüyor!

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayan mücadelede karşılaşmaya hızlı başlayan taraf konuk ekip Büyükşehir Belediye Erzurumspor oldu. Rakibine kurduğu baskıyla birlikte rakip yarı alanda oyunu oynayan Erzurumspor aradığı golün 31.dakikada Murat Uçar'ın sağ kanattan topu getirdiği pozisyonda Cenk Ahmet'in vuruşuyla buldu. Eruzumspor skoru 1-0'a getirirken rakip yarı alandaki baskısını ise sürdürmeye devam etti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol sesi çıkmayınca konuk ekip Erzurumspor soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi.

İkici yarının başlamasıyla birlikte daha baskılı,istekli olan taraf Kasımpaşa oldu. Hodzic ile girdiği pozsiyonları gole çeviremeyen ev sahibi ekip riskleri almaya başladığı sırada Aatıf ile gelişen Erzurumspor kontra atağına engel olamadı. Aatıf'ın topu hızlı getirdiği atakta kale ağzında uygun pozisyondaki Gomes'e çıkardığı topta Gömes'e sadece dokunmak kaldı ve skor 2-0'a geldi. 

Yenilen 2.golün ardından baskısını iyice arttıran Kasımpaşa 73.dakikada Hajradinovic'in sağ kanattan ortasında yeni transfer Thelin'in vuruşuyla farkı 1'e indirerek skoru 2-1'e getirdi. 

Ev sahibi ekipte Derrick Luckassen 90+2. dakikada ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı.

Farkın 1'e inmesinin ardından kurulan Kasımpaşa baskısının ardından gol sesi çıkmazken Erzurumspor cephesi ise yakaladığı kontra atak fırsatlarını değerlendiremedi ve karşılaşma 2-1'lik Erzurumspor üstünlüğü ile tamamlandı.

Ligde üç maç sonra kazanan Erzurumspor puanını 16’ya yükseltti. Sahasında arka arkaya üçüncü lig maçını kaybeden Kasımpaşa 22 puanda kaldı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal