Erzurumspor Alanyaspor'u Konuk Edecek

Süper Lig'in 20.haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor saat 16.00'da oynanacak olan karşılaşmada Kazım Karabekir Stadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

21.01.2021-14:44 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-14:44) Erzurumspor Alanyaspor'u Konuk Edecek

Erzurumspor ligde yaşadığı 3 haftalık galibiyet hasretini geçtiğimiz hafta oynadığı Kasımpaşa karşılaşmasında aldığı 2-1'lik galibiyetle sona erdirdi. Sıralamada 16 puanla 19.sırada yer alan Erzurumspor karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak düşme hattından uzaklaşmak istiyor. 

Aytemiz Alanyaspor ise bu szeona iyi bir başlangıç yapmıştı. Ligde 2 haftadır galip gelemeyen Alanyaspor, Fenerbahçe ve Kasımpaşa karşılaşmalarınında aldığı yenilgileri unutturup Erzurum deplasmanından 3 puan ile dönmek istiyor. Süper Lig'de topladığı 30 puan ile 6.sırada yer alan Aytemiz Alanyaspor üst sıralardaki takibini sürdürmek için galibiyet peşinde.

İki takım arasında oynanan son 3 karşılaşmada 2 karşılaşmayı Aytemiz Alanyaspor kazanırken 1 karşılaşamda ise Büyükşehir Belediye Erzurumspor galip gelen ekip oldu.

Ev sahibi ekipte Novikovas ve Ricardo Gomes 4'er golle takımın en golcü oyuncusu durumundayken, Aytemiz Alanyaspor'da ise Davidson 7, Babacar ve Bakasetas ise 5'er golle takımda skora en çok katkı yapan oyuncular oldu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal