Erzurum'da Ayının Saldırdığı Adam Öldü

Erzurum'da bir ayının saldırısına uğrayan 83 yaşındaki ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

20.09.2019-17:34 - (Son Güncelleme: 20.09.2019-17:32) Erzurum'da Ayının Saldırdığı Adam Öldü

Erzurum'un Uzundere İlçesinde bir ayının saldırısına uğryan 83 yaşındaki Mustafa Öneş öldü, Ayşe-Murat Yıldız çifti ise yaralandı.

Olay bugün sabah saatlerinde Uzundere ilçesinin Ulubay Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah kahvaltısı için evinin bahçesine çıkan evli ve 2 çocuk babası Mustafa Öneş arkasından gelen ayının saldırısına uğradı.

Öneş'in çığlıkları izerine evden çıkan eşi Gülsün Öneş bağırarak komşularından yardım istedi. Yaşlı adamı bırakıp kaçan ayı bölgede ceviz toplamaya giden Ayşe- Murat Yıldız çifti ile karşılaştı.

Genç çifte de saldıran ayı, Murat Yıldız'ı tek pençe darbesi ile altına aldı. Bu sırada Ayşe Yıldız ayıya taşla vurmaya başladı. Ayı genç kadının sağ kolundan ısırıp kaçtı.

Yaralılardan Mustafa Öneş, Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Acil Servi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Öneş doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Acil Servis önünde eşini bekleyen Gülsün Öneş, "Kahvaltı yapacaktım. Eşim bahçeye çıktı. Bende mutfaktan birşeyler getirecektim. Bağırtılar üzerine dışarı çıktım. Ayının eşime saldırdığını görünce bağırıp komşulardan yardım istedim. Ayı eşimi bırakıp kaçmaya başladı" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal