Ersun Yanal: "İyi Oynadığımız Maçlarda Kazanamadık."

Ersun Yanal, Çaykur Rizespor'u 2-1 yenmelerinin ardından maçı değerlendirirken skora oynadıklarını ve bu sene şampiyon olacaklarını söyledi.

30.12.2019-08:53 - (Son Güncelleme: 30.12.2019-08:47) Ersun Yanal: "İyi Oynadığımız Maçlarda Kazanamadık."

Rizespor maçını yorumlarken Ersun Yanal, "İlk ve son maçları oynamak zordur. Oyuncularımızın 17 maçlık periyodu tamamlaması adına kolay bir sonuç olmadı. Pozisyon zenginliği olmayan bir maçtı. Bir çok iyi oynadığımız maçlarda kazanamadık. Bugün skora oynadık ve skoru aldık. Rakip özellikle sert oyunu ve saha içerisindeki futbolcularımıza yapılan faulleri kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Sakatlık yaşamadık. Oyunun ofansif yönünü daha iyi oynayacağımız anlar vardı. Bütün doğruları başkandan her çalışanına kadar yapmaya çalışan bir kulübüz. Biz de futbol doğrularını oynayıp ligi zirvede kapatmak istiyoruz. Biz şampiyon olacağız. Futbolun doğrularını yaparak şampiyon olacağız. Belki sezon başından bu yana oynadığımız oyunun takdirini alamasak da skorun takdirini aldık. Skor her zaman haklı. Bunu aldığımız için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

"2. yarı transfer olacak mı?" sorusuna ise Teknik Adam, "Bunun için her zaman hazırız. Her zaman belli bir çalışmanın içindeyiz. İlerleyen günlerde 6'sı akşamı herkesle yemek yiyip basın toplantısıyla bunu paylaşacağız." cevabını verdi.

Ersun Yanal "6'sında akşam bir basın toplantısı yapacağız. Bu maçın önüne geçmemesi için bir açıklama yapmak istemiyorum. Derbi sonrası başkanımızın yaptığı bir açıklama var. Kulübün en tepesindeki ismin açıklamasının ardından benim konuşmam doğru olmaz. Salı günü akşam buluşup herkesin sorularına açık yüreklilikle yanıt vereceğiz" sözlerini dile getirdikten sonra konuşmasını tamamladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal