Erol Bulut: Bel Altı Olmadığı Sürece Eleştiriye Açığım

Spor Toto Süper Lig'in 29. Haftasında Fenerbahçe deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'u 3-0 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. Teknik Direktör Erol Bulut maçın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında galibiyeti değerlendirdi.

08.03.2021-23:20 - (Son Güncelleme: 08.03.2021-23:20) Erol Bulut: Bel Altı Olmadığı Sürece Eleştiriye Açığım

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Konyaspor galibiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

İLK YARI ÇOK İYİ BİR OYUN OYNADIK

İlk yarı iyi oynayarak attığımız 2 gol, atabileceğimiz 3-4 gol vardı. Değerlendiremedik. İkinci yarı 2-0'ın rahatlığı olduğu biraz, rakibe topu bıraktık. Rakip oynadı. Kalemizde 3-4 pozisyon gördük. Görmememiz gereken pozisyon bunlar. Konsantre olamayışımızdan gerçekleşen pozisyonlar oldu. Bu zaman zaman büyük takımlarda maalesef oluyor. Ama ikinci yarıda yine iyi bir mücadeleyle kalecinin hatasından da olsa yakaladığımız 3'üncü gol oldu. 3-0 kazandığımızdan dolayı mutluyuz.

BEL ALTI OLMADIĞI SÜRECE ELEŞTİRİYE AÇIĞIM

Beni her zaman eleştirebilirler, eleştiriye açığız ama bel altı olduğu zaman sıkıntılar doğabilir. Her zaman dediğim gibi futbolcularımı rahat bıraksınlar, bizi eleştirsinler. Sonuçta takımın başında ben varsam, ben sorumluyum oyundan, skordan. Beni herkes eleştirebilir ama bel altı olduğundan olay farklı bir yere gidiyor.

DEPLASMANDA DAHA İYİ OYNUYORUZ

Deplasmanda daha rahat oynuyoruz. Evimizde o rahatlığı maalesef gösteremiyoruz. Nedenini biz de düşünüp, üzerinde çalışıyoruz. Aynı futbolu evimizde de oynamaya çalışıyoruz. Zaman zaman sıkıntı çekiyoruz. Bunun üzerinde çalışıyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal