24.10.2020-09:59 (Son Güncelleme:19.03.2024-10:44)


1

Geçtiğimiz günlerde Ermenistan Kamu Radyosu, öldürülen Azerbaycan askerlerinin olduğu bir fotoğrafı yayınlamış ve bu fotoğraflarda Serdar Ortaç'ın fotoğrafına yer vermişti. Yeni bir skandalla tekrardan gündeme gelen radyo, bu kez de Azerbaycan askeri diyerek başka ünlü isimlere yer verdi.



2

Yeni bir skandala daha imza atan Ermenistan Radyosu, Türkçe sitesinde 'Öldürülen Azerbaycan askerleri' ve 'Güneyde zorlu çarpışmalar devam ediyor' başlıklı haberlerin fotoğraflarında şarkıcı Serdar Ortaç ve Kaan Girgin'in fotoğraflarına yer vermişti.



3

Erivan Radyosu olarak da bilinen Ermenistan Kamu Radyosu'nun yeni paylaşımında ise bu kez Tarkan, Aras Bulut İynemli ve şef Burak Özdemir’in (CZN Burak) fotoğraflarını Azerbaycan askeri diyerek paylaştı. Tarkan'ın askerlik fotoğrafı, 'Bakü askerlerinin yüzde 99’unu kaybetse bile, iktidar uğruna durmayacaktır' haberinde kullanıldı.



4

Bunların üzerine Ermenistan Kamu Radyosu’nun resmi internet sitesi, dün açıklama yaparak teknik bir yanlışlık yapıldığını vurguladı: '21 Ekim’de yayımlanan ‘Güneyde zorlu çarpışmalar devam ediyor’ başlıklı makalede, teknik bir yanlış anlaşılma nedeniyle yanlış bir fotoğraf yayımlandı. Fotoğrafın, yayımlanan materyalin içeriğiyle ilgisi olmadığını belirtmek isteriz.'



5

Yapılan bu açıklamanın ardından birçok ünlünün yer aldığı askerlik fotoğrafları başka fotoğraflarla değiştirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr