Erman Toroğlu MHK Başkanı Serdar Tatlı'nın İstifasının Perde Arkasını Anlattı!

Eski hakem şimdilerde ise spor yorumculuğu yapan Erman Toroğlu, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Serdar Tatlı'nın istifasını ve perde arkasında yaşananları birer birer anlattı.

21.10.2021-16:53 - (Son Güncelleme: 21.10.2021-17:09) Erman Toroğlu MHK Başkanı Serdar Tatlı'nın İstifasının Perde Arkasını Anlattı!

Erman Toroğlu, Kulüpler Birliği Vakfı ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında yapılan görüşmenin Merkez Hakem Kurulu'ndaki tüm taşları yerinden oynattığını söylediği açıklamalarında aynı zamanda hakem camiasındaki akrabalık ilişkileri ile ilgili çok konuşulacak iddialarda bulundu.

Eski hakem, spor yorumcusu Erman Toroğlu, yapmış olduğu o açıklamalarda ;

TELEFON GELMEYİNCE İSTİFA MEKTUBUNU VERDİ

Dün bir toplantı oldu, Serdar Tatlı çağrılmadı. Gece 12'ye kadar telefon bekledi Serdar Tatlı. Telefon gelmeyince saat 10'da TFF'ye geldi ve istifa mektubunu verdi. 

HAKEMLİK PİYASASINA ÇÖREKLENMİŞLER...

Metin Tokat, Ankara'da hakem derneğinin başına bir vatandaşı getiriyor. Çöreklenmişler bu işe. Metin Tokat bunları yaptıktan sonra Serdar Tatlı 'Bu işi temizle' diyor.

YABANCI BİR BAŞKJAN GELECEK

Çok net söylüyorum. Türk futboluna artık yabancı başkanlar gelecek. Onlar gelirse taraftarı sokağa davet etmek gibi rezillikleri görmeyiz ama.

SERDAR TATLI YENİ GELEN İSMİN ALTINDA ÇALIŞACAKTI...

Kulüpler toplantıda yeni gelecek ismin yabancı olması gerektiğini ve Türk bir ismin bu değişimini yapamayacağını söylüyor. Uilenberg'in görevine son verilecek ve Serdar Tatlı yeni gelen yabancı ismin altında çalışacaktı. Bunun yerine istifa etti.

GÜNAHKAR SERDAR TATLI OLACAK GİBİ...

Hakem aleminde geçmişteki günahları herhalde Serdar Tatlı'ya çıkardılar gibi geliyor bana.

HAKEMLERDE AKRABALIK İLİŞKİLERİ!

Hakemlikte akrabalık ilişkilerinin temizlenmesi lazım. Gelen insanları maymun ediyorlar. Hakemlerin maaşlarının artmasını da bu isimler organize etti. Her kulüp kendi MHK başkanı adayını belirlemeli sonra seçilmeli. Böyle olsun ki sonra ağlamasınlar. İsim veriyorum Hasan Ceylan'ın oğlu hala gözlemcilik yapıyor. Çok isim var diyorum size. 140 tane akraba var. Bunlar doğru şeyler değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal