22.06.2018-17:14 (Son Güncelleme:29.03.2024-02:48)


1

Bebek odası dekorasyonlarını yapmak isteyen ebeveynler için buradayım. Benim fikirlerimden faydalanarak bebeklerine huzur dolu bir ortam sunan pek çok ebeveyn arasında sizde yer almak istemez misiniz?



2

Erkek bebek odalarında ne gibi ayrıntılara dikkat etmelisiniz, bebeğiniz nasıl huzur bulur konusunda sizleri aydınlatmaya çalışacağız.



3

Kız bebek odası dekorasyonları ile ortak yönleri bulunan erkek bebek odası dekorasyonları sadelikten yana olduğu sürece daha kaliteli görünümlere yer açabilirsiniz.



4

Üsteki resimde kahve, sütlü kahve, krem ya da kapuçino rengine yakın renklerle kombin edilen oda takımına bayılacağınızdan eminim. Şirin peluşlar, puantiyeli perdeler ile bebek odası dekorasyonu çok daha uyumlu bir şekilde karşınıza çıkacaktır.



5

Ahşap mobilyalar ile bebek odası dekorasyonlarınızda muhteşemliğe yer açabilirsiniz. Krem tonu mobilyalar ile sizleri ve bebeğinizi mutlu edip huzur dolu bir oda sunacak olan bu mobilya benzerlerini satın almaya ne dersiniz



6

Kimi zaman mobilyalarını istedikleri ölçü ve fonksiyonellikte yaptıranlarda bulunmaktadır. Aklınızdan geçen en fonksiyonlu mobilyaları bebeğiniz için hazırlatarak odasına yerleştirebilirsiniz.



7

Ahşap sıcaklığını her şekilde hissettirebileceğiniz mobilyalar ile çocuklarınız için son derece sağlıklı bir ortam yakalama şansınız olabilir.



8

Sizlerin bebeklerinizi düşünerek tasarladığınız bir odada doğallığın hissedilmesini arzuluyorsanız Bu tarz bir dekor tercihi yerinde olacaktır.



9

Mavi rengin erkek bebek odalarında olmazsa olmaz bir renk olduğu aşikardır. siz de prensinizi huzur dolu bir ortamda büyütmek için hazırlayacağınız ortamda dilerseniz üstteki gibi maviyi fazla boğucu olmadan uygulayabilirsiniz.



10

Uyku setinde ve bazı tablolarda hükmünü süren mavi renk ile oğlunuz prensler gibi yaşayabilecektir.



11

Aynı zamanda kombin renk olarak nötr ya da her daim tercih edilen beyaz, krem gibi renk seçeneklerinden faydalanırsanız çok daha kaliteli bir dekoratiflik yakalayabilirsiniz.



12

Oğlunuzun büyürken kendini mutlu hissedebileceği oda görünümünde takıldığınız her nokta adına danışabilirsiniz.



13

Ben yazacağınız yorumlar ve beklentileriniz doğrultusunda dekorasyonlarınızı en doğru şekilde tamamlayabilmeniz adına burada olacağım. bunu aklınızdan çıkarmamanız dileklerimle



14

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR