04.07.2022-12:00 (Son Güncelleme:04.07.2022-13:46)


1

Erkan Meriç kimdir?

Erkan Meriç kimdir?

Erkan Meriç, Türk dizi, sinema oyuncusu ve modeldir.



2

Eğitimi

Eğitimi

Erkan Meriç, 25 Temmuz 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen mersinlidir. Mersin üniversitesi elektronik otomasyon bölümünden mezun oldu.



3

Boyu ve kilosu

Boyu ve kilosu

Erkan Meriç, 1,94 cm boyunda ve 85 kilodur.



4

Aşk hayatı

Aşk hayatı

Erkan Meriç, evli değildir, sevgilisi de yoktur.



5

Kariyeri

Kariyeri

2008 senesinde Best Photo model, 2009 yılında Best Model of Turkey 1.si olmuştur. Bu yarışma ile Türkiye’nin en iyi erkek modeli seçildi. Daha sonra Adını Sen Koy dizisinde oynadı.



6

Canlı yayında itiraf etti

Canlı yayında itiraf etti

Şimdilerde sarık, sakal ve cüppeli tarzıyla bilinen, adını değiştirip Mahmut yapan Meriç Erkan, geçtiğimiz günlerde Katarsis programına katıldı. "Ben aradığımı buldum. Yatırımım ahirete" sözleriyle dikkat çekti.



7

Yaşadıklarını anlattı

Yaşadıklarını anlattı

O dönemlerde yaşadıklarıyla ilgili "Böyle yaparsam reyting getiriyor, her şey yolunda. O ortamda öyle gidiyordu, bambaşka bir pencereden bakınca olay bambaşka oluyor. Öldüğüm adı düşünemiyorum, dans ederken hoş değil. Ahu Tuğba'yla program bu binadaydı. O dönem görevim insan eğlendirmekti..." dedi.



8

'Her şey kurgu'

'Her şey kurgu'

Çıktığı programlarda "Doğaçlama kurgu. Sen buna aşıksın bu da seni kabul etmiyor. Kritik noktaları onlar belirliyor gerisi sana kalıyor. Bir duygu yok varmış gibi. Ahu Tuğba'ya karşı hiçbir şey yoktu. Aslında o dönemin yalancısıyım ben. Buna razı edilmiştim bu da benim hatamdır" dedi. Meriç Erkan’ın bu sözleri Ahu Tuğba’yı kızdırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr