Erdoğan - Bahçeli Görüşmesinden İlk Açıklama Geldi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lider Bahçeli arasındaki görüşmeyle ilgili, "Son derece olumlu bir noktadayız." dedi.

21.11.2018-18:42 - (Son Güncelleme: 21.11.2018-19:13)

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin görüşmesi sonrası açıklamalar yaptı. Çelik, ''Önemli ve verimli bir görüşme yapıldı. Yerel seçimdeki iş birliğiyle ilgili son derece olumlu noktadayız." açıklamasını yaptı. Çelik ayrıca liderlerin tekrar bir araya geleceğinin de sinyalini verdi. 

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli Arasındaki görüşme 55 dakika sürdü. İki liderin gündem maddesi 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ittifak çalışmaları oldu. Liderlerin görüşmesinin ardından AK Parti adına ilk açıklamayı, parti sözcüsü Ömer Çelik yaptı. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in Açıklaması Şu Şekilde;

''Yerel seçimdeki işbirliğine yönelik önemli bir aşamaya geldik. Takvim şu şekilde ilerleyecek: Genel Başkan Yardımcıları bir araya gelecekler. Bu şekilde bu görüşme gerçekleştikten sonra kendi vardıkları sonuçları Genel Başkanımıza sunacaklar. Sonrasında Genel Başkanlar tekrar görüşecek. Bu konuda şimdilik söyleyebileceğim bu kadar.''

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal