Epilasyon Tercihlerinizi Doğru Yapın! Kazançlı Çıkın

Epilasyon hakkında merak ettiğiniz her şey bu haberde...

30.08.2021-18:32 - (Son Güncelleme: 31.08.2021-10:02) Epilasyon Tercihlerinizi Doğru Yapın! Kazançlı Çıkın

Günümüzde kadınlar için birçok mucize özel medikal cihazlar ile beraber geliyor. Bunlar arasında ilk akıllara gelen ise istenmeyen kıllardan kurtulmanın yolu olarak bilinen lazer epilasyon cihazlarıdır. Ancak şunu belirtelim ki evlerde kullanılan hem ev tipi ve hem de IPL teknolojisine sahip. Bu tür cihazlar yüzeysel olarak ten rengi üzerinde gördüğü koyu renklerde işlem yapar. Bu nedenle koyu tenli kadınlarda çok etkili olmadığı gibi, kıl köklerine de ulaşamayarak sadece üst kısımdan kılların yapılmasını sağlar. Elbette ki az tüyü olanlar için faydalı olabilir. Ancak biz genele baktığımızda ve artık kıllardan tam anlamıyla kurtulmak isteyenleri düşündüğümüz zaman, genel olarak kadınların ortak problemi olan kıllardan profesyonel epilasyon cihazları ile kurtulmak daha iyi olacaktır. Lazer epilasyon sayesinde ilerleyen yaşlarda herhangi bir cilt sorunu ve hastalıkları da oluşmadığı için ve yakma, yanma gibi sorunlarda yaşanmadığı için gerek lazer epilasyon sürecinde ve gerekse de epilasyon sonrasında uzun yıllar her hangi bir aksilik ile karşılaşmamış olacaksınız.

LAZER EPİLASYON NEREDE YAPILIR?

Lazer epilasyon işlemleri güzellik merkezleri tarafından yapılmaktadır. Bu merkezler sayesinde cilt tipiniz ve kıl tipinize yapılacak analizler sonrasında, hangi seanslardan geçeceğiniz ve bu seansların sonunda kıllardan nasıl kurtulacağınız da kısmen belirtilir. Kısmen olan durum ise seans sayısı ile alakalıdır. Her kişi de kılların tutunma direnci daha yüksek olacağı için, seanslar daha zor olabilir. Yine kıl köklerinin tahrip edilmesi de uzun sürebilir ve bu da seanslara yansır. Sonuç olarak alanında uzman klinikler ve güzellik uzmanları sayesinde lazer epilasyon yaptırarak kıllardan kurtulabilirsiniz. Sağlığınız için hijyenik ortamları tercih etmeniz, başarısını kanıtlamış kişilere danışmanız ve özellikle cihazların bakımlarının düzenli yapılıp yapılmadığını öğrenmeniz çok önemli olacaktır. Bu öneme göre işlerinizi daha güvenli yaparak, sağlığınızı riske etmeden kıllardan kurtulmanız mümkün olacaktır.

LAZER EPİLASYON NASIL YAPILIR?

Birçok farklı yöntem bulunmasının sebebi, medikal cihazların farklı işleme sahip olmasıdır. Bu tür seçimleri yapmak için günlerce araştırmak yerine birkaç farklı merkezden bilgi almanız daha doğru olacaktır. Sonuçta burada yapılacak incelemelere göre size uygun cihazı yani işlemi önereceklerdir. Epilasyon cihazlarının çalışma mantığı ise genel olarak ışınlar yüksek ısılarda derinin altındaki kıl köklerini tahrip etmek için deri altına nüfuz etmektedir. Bu işlem esnasında ufakta olsa ağrı hissi olacaktır. Soğuk ya da sıcak işlem yapılabilir. Ancak lazer teknolojisinin en hafif ve acısız işlem olduğunu ilk olarak söyleyelim. Son teknoloji cihazlar olması nedeniyle her geçen gün daha konforlu işlemleri de beraberinde getiriyor. Böylelikle lazer epilasyon artık acı vermemekte ve cihaz başlıkları özel olarak yapılmaktadır. Bu başlıkların büyüklükleri ve atım sayıları seansların daha kısa sürede, daha iyi çözümler almasını sağlamaktadır.

CİLT TİPİNE UYGUN LAZER EPİLASYON

Lazer epilasyon için birçok cihaz ile yapıldığı için, cilt tipi ve kıl durumu oldukça önemlidir. Bu nedenle güzellik uzmanları birçok farklı lazer epilasyon cihazı ile uygulama yaparak kişinin durumuna göre hangi işlemin daha uygun olacağına karar verir. Bu sayede vücuttaki istenmeyen kıllardan kısa sürede kurtulmak mümkündür. Ancak şunu da belirtelim ki size uygun olmayan lazer epilasyonun ciddi sağlık problemlere de sebep olacağını bilmelisiniz. Özellikle yanık, iz kalması, durumları ile karşı karşıya kalmak mümkündür. Cilt yapısına göre değişiklik gösterebilen yan etkilerinin olması, kullanılan cihaz ile alakalı değil, yanlış seçilen cihaz ile alakalıdır. Sonuç olarak lazer epilasyon tercihlerinizi yaparken, lazer epilasyon fiyatlarına göre değil mutlaka kıl tipinize göre seçmelisiniz. Şunu da unutmayın ki her cilt tipinin birbirinden farklı olması ve hassas yapılı ciltlerde lazer epilasyon yapılıyor olmasından dolayı, doğru seçim yapmak ve bu seçime göre kızarıklık, yanma, leke gibi oluşumlardan kurtularak kıllardan tamamen kurtulmak mümkün olacaktır.

KILLARDAN LAZER EPİLASYON İLE KURTULUN

Epilasyon yaptıranların en büyük yanılgıları arasında kılların yeniden çıkıp çıkmayacağı gelmektedir. Bu durum birçok farklı neden ile gelişse de epilasyon sonrasında kıllar daha güçsüz bir halde ilerleyen zamanlarda ise normal bir düzende çıkabilir. Kılların uzamasının da farklı evreleri olduğunu söyleyelim. Beslenme alışkanlıklarınız, ilaç tüketmeniz, stresli ortamların yanı sıra, sağlık durumları gibi çeşitli nedenlerle de kıllar yeniden çıkabilir. Güneş ışınları ya da direk olarak sokakta maruz kaldığınız kötü hava dahi kılların yeniden oluşmasına neden olacaktır. En iyi lazer epilasyon uygulaması yaptıran kişilerin %90'nı memnun olurken, %10'un memnun olmaması kılların yeniden çıkması veya yanlış işlemdir. Her ne olursa olsun, kişi kendini bilmeli ve yapılacakları önceden öğrenerek, buna göre epilasyon yaptırmalıdır. Özellikle lazer epilasyon fiyatları bu gibi durumlarda mutlak suretle geri planda kalmalıdır. Öncelikle sağlığınız için gerekli olan uygulamayı bulmalısınız.

DOĞRU LAZER EPİLASYON = YÜKSEK BAŞARI

Lazer epilasyonda birçok detay bulunuyor. Bu detaylara hâkim olmak veya güzellik uzmanlarından yardım alarak tüm yapılacakları detayları ile öğrenerek, sürece hâkim olmak sizin elinizde. Buna göre istediğiniz gibi vücudunuz tüm bölgelerinde çıkan kıllardan kolay, hızlı, güvenli ve en uygun ile kurtulmuş olacaksınız. İnternet sayesinde birçok farklı merkezden öncesinde de bilgi Nişantaşı lazer epilasyon fiyatları alabiliyoruz. Böylelikle lazer epilasyon fiyatlarını gitmeden öğrenmekte mümkün olacaktır. Ancak şunu unutmayın ki, bu fiyatlar genele hitap edeceği için, sizde daha uygun ya da daha yüksek olabilir. Bunu net olarak öğrenmenin yolu tabii ki cilt tipinin ve kıl tipinin analiz edilmesi ile ortaya çıkacaktır. Bunu göre seansları, seans sürelerini ve fiyatları da öğrenerek, kıllardan daha doğru bir şekilde kurtulabilirsin. Sağlığınız için doğru seçimi yaparak, yüksek başarı ile kıllardan hayatınız boyunca kurtulmak sizin elinizde.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal