EPDK Başkanı Türkiye'ye Büyük Bir Yatırımın Gerçekleşeği Müjdesini Verdi!

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Bloomberg HT'ye verdiği söyleşide çok kısa zamanda Türkiye'ye batarya konusunda yatırım geleceğini söyledi.

22.11.2021-16:16 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-16:16) EPDK Başkanı Türkiye'ye Büyük Bir Yatırımın Gerçekleşeği Müjdesini Verdi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz, katıldığı televizyon programında Türkiye’ye büyük bir yatırımın geleceğinin müjdesini verdi. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Bloomberg HT'ye verdiği söyleşide çok kısa zamanda Türkiye'ye batarya konusunda yatırım geleceğini söyledi. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, bataryada Türkiye'ye yeni bir yatırım geleceğini söyledi. 11. Türkiye Enerji Zirvesi'nde Bloomberg HT'nin sorularını yanıtlayan Yılmaz, Türkiye'ye çok kısa zaman içinde batarya alanında ciddi yatırımlar geleceğini söyledi.

SOSYAL ETKİNLİKLERİ ANALİZ EDİYORUZ

Konu ile ilgili EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz Bloomberg HT’ye konuştu. Yılmaz, ‘Türkiye'yi çok güzel yatırımlar bekliyor, gelecekte enerji üssü olacağız’ diye konuştu. Yılmaz, söyleşisinde kademeli elektrik tarifesi çalışmalarına ve BOTAŞ konusuna da değindi. Yılmaz kurul olarak kademeli elektrik tarifesi konusunda uzun zamandan beri çalıştıklarını, söz konusu modelin sosyal etkilerini analiz ettiklerini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal