Yara izleri için en iyi krem hangisi? Yara iyileştirici ve iz bırakmayan krem önerileri

Günün koşuşturmacası içinde başımıza gelen ev kazalarının kurtarıcısı ecza dolaplarında bulunan yara kremleri... Eğer büyük bir yaralanma yaşamıyorsak kesik, sıyrık ve yanıkları iyileştiren kremler büyük ölçüde bize fayda sağlıyor. Siz de yara izleri için en iyi krem hangisi? Yara iyileştirici ve iz bırakmayan krem önerilerini merak ediyorsanız haberimizi okumaya devam edin!

07.06.2019-14:04 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-17:55) Yara izleri için en iyi krem hangisi? Yara iyileştirici ve iz bırakmayan krem önerileri

Gündelik hayatta pek çok sorunla karşılaşıyoruz. Bunların başında ev kazaları diye adlandırdığımız ani yaralanmalar geliyor. Bu ani yaralanmalar bazen can sıkıcı olabiliyor. Bu yaralanmalar bazen ufak çapta olsa da enfeksiyona neden olabiliyor.  Bunun yanı sıra ayna karşısına geçtiğimizde kusursuz bir cilt görmeyi hayal ediyoruz. Cilt lekeleri, yara izleri, ve kızarıklar karşılaşmak istemediğimiz, moralimizi bozan  en büyük sorunları oluşturuyor.

 Bunların hepsini ortadan kaldırmak için elimizin altında bir yardımcıya ihtiyaç duyuyoruz.

Neyse ki tüm bunların kolay bir yolu var! Hem yaralanmaları onaran eden hem iz bırakmadan cildi nemlendiren etkilere sahip yara kremleri, birçok farklı firma tarafından kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Bepanjel ile yaralarınızı hızlıca iyileştirin!

Bebek ve çocuklar hayatı keşfetmeye oldukça heveslidirler

Hal böyle olunca ele avuca sığamıyorlar. Yaptığı hareketlerin sonuçlarını tam anlamıyla kontrol edemiyor olmaları istenmeyen yaralara sebep oluyor. 

Evde, okulda, parkta kısaca tüm ortamlarda kendilerini yaralayabiliyorlar. Yaralanmalara oldukça açık yapıları var.

 Ebeveynlere verilecek en önemli tavsiye ise karşılaştıkları küçük yaraların iyileşmesi için  için yanlarında krem bulundurmaları. Özellikle iz bırakmayan yara kremi tercih edebilirler. İyileşme çocuklar için oldukça önemlidir. Böyle durumlarda ebeveynlerin imdadına BepanJel Yara İyileştirici Jel yetişiyor.

Bu özel yara kremi iyileşmeyi hızlandırıyor. Bunun yanı sıra ağrının azalmasında da büyük ölçüde etkili oluyor. Enfeksiyonu engelleyen bu yara kremini tüm yaş gruplarında güvenle kullanılabiliyor.

Yara izleri Bepanjel ile iyileşiyor


ScarEx Jel ile lekesiz bir cilt mümkün!

Herkes prüzsüz ve lekesiz bir cildin hayalini kuruyor. Bunun için büyük paralar harcamanıza gerek yok. Yeni oluşan yada eski yaralarınız dahil aynaya baktığınızda sizi rahatsız eden bu yara izlerinden kurtulmanın en pratik yolu cilt yara kremi kullanmak oluyor. 


 Maliyet olarak da uygun olan bu kremlerin cildi tedavi etmesinin en sağlıklı yolu bu ürünleri düzenli kullanmkatan geçiyor. 

 Ortalama 4-6 ay arasında yara onarıcı krem kullananlarda gözle görülür farklar oluyor. ScarEx Jel, yüz bölgesin de de kullanıldığı için yüz yara kremi seçenekleri arasında öne çıkan ürünler arasında tercih edilmekte.

Yaraları hangi krem iyileştirir?

Silverdin hem hesaplı hem onarıcı

Ev kazalarından biri de sıcak su yanıklarıdır. Sıcak su yanıkları hemen tedavi edilmediğinde ciltte yara dokularının zedelenmesine neden olur.

Bu yara dokularının iltihap kapmasını önlemek için  Silverdin ve Silverdin Plus merhem krem oldukça etkili. Silverdin merhem hem yaranın acısını azaltır hem de cilt dokusunun korunmasına ve hızlı iyileşmesine yardımcı olur.

Yara kremleri iyileştirici özelliğe sahiptir.

Yanık ve yaralarda mucizevi sarı kantaron yağı

Havaların ısınması cildimizde bazı reaksiyonlara neden oluyor. 

 Aktif yaşam içinde sıcaklığın etkisiyle pişikler ve tahrişler her cilt tipinde meydana geliyor.


Özellikle kadınların cildinde ağda sonrası yaşanan tahriş, büyük sorun oluşturuyor.


 Çözüm ise doğal içerikli yağ ve kremleri kullanmaktan geçiyor.


 Yara, yanık ve pişiklere iyi gelen Sarı kantoron yağı yüzyıllardır geleneksel tedavilerde kullanılıyor. 

MOTTO E’LISION Sarı Kantaron Özlü Yara Yanık Kremi, tüm cilt yaralarına iyi geliyor ve kurumuş ve çatlamış ciltleride onarıyor.

Sarı kantaron yağı yaraları iyileştirici özelliğe sahip

Cildi temizleyen Madecasol yara kremi


Bir diğer mucizevi yara kremlerinden biri de Madecassol yara merhemi. Bu Gotu kola bitkisi özünden yapılan bu kremin yaraları iyileştirici etkisinin yanında cildi temizleme etkiside var.  Hem açık hem de kapanmış yara izlerini  onarıyor. Güçlü içerikli kremlerden olan Madecassolun fiyatı da oldukça hesaplı.

Madecasol yaraları tedavi ediyor

Cildi onaran Hametan Krem

Ebeveynlerin en büyük kabusu ise bebeklerde görülen pişik. pişiğin önlenmesi Hametan kremle mümkün. Hametan krem pişik önleyici özelliğinin yanı sıra yara kremi olarak tercih ediliyor. Tahriş olan yaraları tedavi edip kısa sürede onarıyor. 

 Ciltte meydana gelen isilik, yatak yaraları, tahriş, sivilce yaraları ve sıyrık gibi problemleri hızlıca tedavi ediyor.

Hematen krem yaraları onarmakta oldukça etkili



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal