19.03.2020-16:35 (Son Güncelleme:19.04.2024-13:30)


1

Geçtiğimiz günlerde Coronavirüs teşhisi ile gündeme gelen Tom Hanks'in eşiyle beraber Avusturalya'da tedavi gördükleri hastaneden taburcu edildikleri ve evlerinde karantina sürecine devam ettikleri bilinmekte. Coronavirüsün Türkiye’de de görülmesi üzerine kendini evinde karantinaya alan vatandaşların izleyebilecekleri en iyi Tom Hanks filmlerini bir araya getirdik. İşte en iyi Tom Hanks filmleri…



2

Yeni Hayat

Yeni Hayat

Yeni Hayat, Tom Hanks'in başrolünde oynadığı bir FedEx çalışanının, uçağının Güney Pasifik üzerindeyken düşmesi üzerine ıssız bir adada yaşamak zorunda kalışını konu alır. Tom Hanks bu filmdeki performansıyla 73. Akademi Ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterildi.



3

Bulut Atlası

Bulut Atlası

Bulut Atlası, 2012 Alman-Amerikan ortak yapımı Wachowski kardeşler ve Tom Tkywer tarafından yazılan ve yönetilen dram ve bilimkurgu filmidir. David Mitchell 2004 yılında yayımlanan filmle aynı ismi taşıyan romanından sinemaya uyarlanmıştır.



4

Azap Yolu

Azap Yolu

Azap Yolu, Max Allan Collins'in aynı isimli eserinden uyarlanan Sam Mendes'in yönettiği, Tom Hanks, Jude Law ve Paul Newman gibi isimleri bir araya getiren 2002 yapımı bir filmdir.



5

Er Ryan'ı Kurtarmak

Er Ryan'ı Kurtarmak

Er Ryan'ı Kurtarmak, Robert Rodat tarafından yazılmış, Steven Spielberg tarafından yönetilmiştir. II. Dünya Savaşı konulu bir savaş filmidir. Film, Yüzbaşı John H. Miller ve yanında bulunan askerlerin, diğer üç kardeşi savaş sırasında farklı cephelerde ölen, bunun sonucunda eve dönüş vizesi alan James Francis Ryan isimli askeri bulmaya çalışırken başlarından geçenleri konu almaktadır.



6

Yeşil Yol

Yeşil Yol

Yeşil Yol, 1999 yapımı dram filmidir. Yönetmeni ve senaristi Frank Darabont'tur. Film Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Yeşil Yol, En İyi Film Akademi Ödülü, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü, En İyi Uyarlama Senaryo Akademi Ödülü ve En İyi Özgün Müzik Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR