04.05.2018-12:51 (Son Güncelleme:18.04.2024-13:45)


1

Goblin

Goblin

Ölümsüz hayatını sonlandırmak isteyen goblin Kim Shin, bu amacına ulaşabilmek için bir insan genine ihtiyacı vardır. Bir gün yolu hafızasını kaybetmiş Azrail’le kesişir ve onunla birlikte yaşamaya başlar. Goblin ve hafıza sorunu yaşayan ölüm meleği harika bir ikili olurlar.



2

Signal

Signal

Henüz izlemediyseniz mutlaka başlamanız gereken dizilerden birisi. Geçmişteki bir meslektaşı ile iletişim kuran bir polis çözülememiş davaların sırlarını bulmaya çalışır. Polisiye gerilim severler kaçırmasın.



3

The Master’s Sun

The Master’s Sun

Tae Gong Shil geçirdiği bir kaza sonucu hayaletler görmeye başlar. Genç kadının hayatını kabusa çeviren hayaletler, para aşığı Joo Joong-Won’a dokunduğu anda ortadan kaybolmaktadır. Fantastik korku türündeki dizide hayaletlerin ürkütücülüğü dışında korkutucu öğeler yok. Kesinlikle izlenmesi gereken bir Kore dizisi.



4

You Who Came from the Stars

You Who Came from the Stars

Başka bir gezegenden dünyaya gelen Do Min Joon özel güçlere sahiptir. Dünyada yaşadığı 400 yıla rağmen genç kalan yakışıklı adam, gezegenine gidebilmek için bir yıldız beklemektedir. Bu yıldız 3 ay sonra görülecektir ancak Do Min Joon dünyadan ayrılmasına kısa bir zaman kala aşkla tanışacaktır. İlk bölümünden itibaren akıp giden harika bir dizi.



5

Secret Garden

Secret Garden

Kendini diğer insanlardan üstün gören bir iş adamı olan Kim Joo Won, bir gün Gil Ra Im ile karşılaşır ve one ilk görüşte aşık olur. Gil Ra Im hayatını dublörlük yaparak kazanan farklı dünyanın insanıdır. İkilinin ruhları yaşlı bir kadının verdiği bir içeceği içtikten sonra yer değiştirir. Masal tadındaki oldukça eğlenceli bir dizi.



6

Go Back Couple

 Go Back Couple

Hepimizin geçmişe dönüp değiştirmek istediği bazı şeyler vardır. Bu güzel romantik komedi de tam böyle bir konuyu işliyor. Jin Joo ve Ban Do çifti birbirini severek evlenmelerine rağmen evlilik hayatları sıkıntılı geçmektedir. Genç yaşta evlenmiş olmaktan pişmanlık duyan çift bir sabah uyandıklarında 20’li yaşlarına dönmüşlerdir. İkilinin önünde artık daha iyi bir gelecek kurma fırsatı vardır. Okul konulu dizi severlerin beğeneceği oldukça eğlenceli bir yapım.



7

W – Two Worlds

W – Two Worlds

Oh Yeon Joo‘nun babası ünlü bir çizgi romanın yazarıdır. Çizgi roman finaline yaklaşmışken ortadan kaybolan babasını aramaya ofisine giden Oh Yeon Joo, bilgisayar ekranında çizgi roman kahramanı Kang Chul’un kanlar içinde yattığını görür. Genç kadın ne olduğunu anlamadan Kang Chul tarafından çizgi roman dünyasına çekilir.



8

Pinocchio

 Pinocchio

Küçükken ailesini kaybeden Choi Dal Po, yaşlı bir adam tarafından evlatlık alınır. Yaşlı adamın torunu Choi In Ha ve üvey amcası Choi Dal Po birlikte büyürler ve birbirine rakip iki muhabir olurlar. Bu arada Choi In Ha’da Pinokyo Sendromu vardır ve yalan söylediğinde kendisini hıçkırık tutmaktadır. Duygusal, keyifli bir dizi.



9

The Legend Of The Blue Sea

The Legend Of The Blue Sea

Yüzyıllar önceki hayatlarında yaşadıkları aşk mutlu sonla bitmeyen bir denizkızı ve bir insanın kaderi bir kez daha kesişir. Eski hayatında saygın bir vali, günümüzde ise usta bir dolandırıcı olan Heo Joon Jae ile Sim Chung’un imkansız aşkı yeniden yeşerecektir.



10

Faith

Faith

Dizi günümüzden 7 asır öncesinde Goryeo Dönemi’nde geçmekte. Saldırı sonucu yaralanan kraliçeyi iyileştirebilmenin tek yolu Cennet Kapısı denilen yerden cennete ulaşmaktır. Komutan Choi Young bu kapıdan geçerek cennet diye bilinen 2012 yılına gider ve doktor Eun Soo’yu kaçırıp kendi zamanına götürür. Fantastik konusunun dışında tarihi ve romantik bir Kore dizisi.



11

Nine Times Time Travel

Nine Times Time Travel

Haber sunuculuğu yapan Park Son Woo, Nepal’den abisinin ölüm haberini alır. Abisinin eşyalarını teslim almaya giden adam, ondan geriye kalan bir tütsü çubuğu bulur. Tütsü yakıldığında 30 dakikalığına 20 yıl geriye gittiğini keşfeden Park Son Woo, geçmişte yaptığı değişikliklerle büyük karmaşıklıklara yol açacaktır.



12

God’s Gift: 14 Days

God’s Gift: 14 Days

Kızı kaçırılıp öldürülen Kim Soo Hyun, yaşadığı acıya dayanamaz ve intihar etmeye karar verir. Kendini göle atan genç anne mucizevi bir şekilde kızının ölümünden 14 gün öncesine gider. Gizem dozu yüksek dizi insanı soru işaretleriyle bırakıyor ancak her bölümü sürükleyici bir şekilde akıyo



13

Gu Family Book

Gu Family Book

Yarı insan yarı mitolojik yaratık olan Wol Ryung, Jiri Dağı’nın koruyucusudur ve yalnızlıktan çok sıkılmıştır. Seo Hwa’yı görür görmez aşık olur ve bir insan olmak ister. Çok güzel müziklere sahip bir fantastik melodram Kore dizisi.



14

Queen In Hyun’s Man

Queen In Hyun’s Man

Zamanda yolculuk konusunun işlendiği bir başka Kore dizisi. Doğruların peşinde bir adam Kim Bung Do, Kraliçe In Hyun’un uğradığı bir suikasta engel olmak isterken okların hedefi olur. Ölmek üzereyken sahip olduğu tılsım sayesinde 300 yıl sonra 2012 yılına ışınlanır. Burada bir televizyon dizisinde Kraliçe In Hyun’u canlandıracak Choi Hee Jin ile tanışır.



15

The Moon that Embraces the Sun

The Moon that Embraces the Sun

Prens Lee Hwon ve baş bilginin kızı Yeon Woo birbirlerine aşıktırlar. Yeon Woo kral tarafından veliaht prenses seçilir. Bundan hoşlanmayan kraliçe kızın öldürülmesini emreder. Onu öldürmekle görevlendirilen bir şaman, öldü süsü vererek kızı yanına alır. Hafızasını kaybeden Yeon Woo bir şaman olarak büyür. Aradan geçen yıllardan sonra kral olan Lee Hwon eski aşkını unutamamıştır. Mutlaka izlenmesi gereken bir dizi.



16

Oh My Ghost

Oh My Ghost

Büyükannesi şaman olan Na Bong-Sun küçüklüğünden beri hayaletler görmektedir. Bir restoranda şef yardımcısı olarak çalışan kadının özgüveni düşük ve hiç arkadaşı yoktur. Bedeni bir gün bir hayalet tarafından ele geçirilir ve bir anda havalı bir kadına dönüşür.



17

49 Days

49 Days

Evlenmek üzere olan Shin Ji Hyun bir kaza sonucu komaya girer. Ruh bekçisi ona hayata geri dönebilmesi için bir şans tanır. Tek şartı ise 49 gün içinde ailesinden olmayan 3 kişinin onun için göz yaşı dökmesidir. Shin Ji gözyaşı toplama yolunda sahte sevgilerin farkına varacaktır.



18

My Girlfriend is a Gumiho

My Girlfriend is a Gumiho

Bir gün bir tapınağa giren Tae Woong, burada 500 yıldır bir resimin içine hapsolmuş dokuz kuyruklu efsanevi bir hayvan olan tilkiyi (Gumiho) serbest bırakır. Tilki güzel bir kadına dönüşür. Korkuya kapılan Tae Woong kaçmaya başlar ve bir yerden düşerek yaralanır. Gumiho kendisini serbest bırakmasına karşılık ona iyileşmesi için güç kaynağı olan boncuğunu verir. İkili arasındaki ilişki zamanla derinleşecektir.



19

Rooftop Prince

 Rooftop Prince

Günümüzden 300 yıl öncesinde veliaht bir prenses öldürülüyor. Prens yanına aldığı 3 adamıyla birlikte olayı araştırmaya başlıyor ancak tuzağa düşüyor. Adamlarıyla birlikte kaçarken birden kendilerini günümüze ışınlanmış olarak buluyorlar. Tarihin derinliklerinden gelen bu adamların modern zamana ayak uydurmaya çalışmaları oldukça keyifli.



20

Vampire Prosecutor

Vampire Prosecutor

Vampir saldırısına uğrayan savcı Min Tae Yeon ısırıldıktan sonra vampire dönüşür. Ölü insanların kanını içerek yaşamaya devam eden savcı, özel güçlerini suçluları yakalamak için kullanır.



21

Arang and the Magistrate

Arang and the Magistrate

Arang adındaki kadının hayaleti, cinayetinin ardındaki gerçeğin peşine düşer. Kasabaya yeni gelen yargıç Lee Eun-oh, Arang’a katilini bulması için yardım edecektir. Heyecan dozu yüksek, romantik bir dizi.



22

The Scholar Who Walks at Night

The Scholar Who Walks at Night

Soylu bir ailenin kızı Yang Sun, üzerlerine atılan bir iftira sonucunda kimliğini değiştirmek zorunda kalmıştır. Erkek kılığında kitap satan Yang Sun bir gün vampir Kim Sung Yeol ile karşılaşır. Genç kız Kim Sung Yeol’un ilk aşkı Myung Hee’e çok benzemektedir.



23

The Universe’s Star

The Universe’s Star

Byul bir ölüm meleğidir. Dünyadaki hayatında aşık olduğu şarkıcı Woo Joo’ya olan sevgisini öldükten sonra dahi kaybetmemiştir. Byul şimdi Woo Joo’nun ölümünü engellemek için baş ölüm meleğiyle mücadele etmek zorundadır.



24

High School – Love On

High School – Love On

Ölüm meleği Lee Seul-Bi insanların ölümünden sonra onlara eşlik etmektedir. Günlerden bir gün ölüm anı gelmiş bir kızın öleceği yere giden ölüm meleği, kızı kurtarmak isterken çatıdan düşen Woo Hyun’yu kurtarır. Gözlerini hastanede açan Lee Seul-Bi artık bir insandır. Dizide arkadaşlık, aşk ve komediye dair her şey var.



25

Bride of the Century

Bride of the Century

Güney Kore’nin en büyük şirketi Taeyang’ı yöneten aile 100 yıldır bir lanetin altındadır. Lanete göre ailenin en büyük oğlunun ilk eşi bir hayalet tarafından öldürülmüştür. Yıllar sonra Taeyang şirketinin varisi Kang Ju ve nişanlısı Jang Yi Kyung evlenmek üzeredir. Aile şirketlerinin batmaması için bu evliliği yapmakta olan Jang Yi Kyung, evlilikten önce bu laneti öğrenir.



26

Vampire Detective

 Vampire Detective

Vampire dönüşen özel dedektif Yoon San, bir yandan başına gelen gizemi çözmeye çalışırken, diğer yandan da görevine devam etmektedir.



27

Blood

Blood

Listedeki vampir konulu dizilerden bir diğeri. Vampir bir doktor ve onun ölümsüz aşkı konu ediliyor.



28

The Girl Who Sees Smells

The Girl Who Sees Smells

Kız kardeşini bir cinayete kurban veren Moo-Gak acıya karşı hissizleşmiştir. Moo-Gak’ın tek amacı polis olup bu cinayeti çözmektir. Cinayetin tek tanığı Oh Cho-Rim ise kaza sonrası hafızasını kaybetmiş ancak kokuları görme yeteneği kazanmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr