En Etkin Balistik Korumaya Sahip! Modernize Edilmiş Leopard 2A4 Tankları Mehmetçik’in Hizmetine

Modernize edilmiş Leopard 2A4 tankları Mehmetçik’in hizmetine sunuldu.

06.06.2021-19:46 - (Son Güncelleme: 06.06.2021-19:46) En Etkin Balistik Korumaya Sahip! Modernize Edilmiş Leopard 2A4 Tankları Mehmetçik’in Hizmetine

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Demir, sosyal medya üzerinden, Kara Kuvvetleri Komutanlığı envanterindeki Leopard 2A4 tankları için özel üretilen zırh paketinin seri üretime geçildiğini bildirdi. Demir, modernize edilmiş tankların Mehmetçik’in hizmetine sunulduğunu söyledi. 

‘YERLİ VE MİLLİ SİSTEMLERLE MODERNİZE EDİLEN TANKLAR MEHMETÇİK’İN HİZMETİNDE’

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Demir sosyal medyada yayınladığı paylaşımda ‘Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) envanterindeki Leopard 2A4 tanklarının modern muharebe ortamına uygun olarak yeteneklerini artırma çalışmamız kapsamında Roketsan'daki Balistik Koruma Merkezinde tasarlanıp üretilen zırh paketinin seri üretimine geçtik ve tanklara entegrasyonuna başladık. Kule ve gövde bölmeleri için tehdit analizine göre farklı konfigürasyonlarda geliştirilen zırh paketi, halen dünya ordularındaki Leopard 2A4 tanklarında kullanılan en etkin balistik korumaya sahip. Yerli ve milli sistemlerle modernize edilen tanklar Mehmetçik’in hizmetinde’ ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal