15.09.2020-09:49 (Son Güncelleme:28.03.2024-19:57)


1

Netflix, dramdan aksiyona, komediden bilim-kurguya her kategoride izlenebilecek film, dizi ya da belgesel sunan bir platform. Bu platformda çok sayıda içerik olması, zaman zaman ne izleneceği konusunda kafaları karıştırmaktadır. İşte, en çok izlenen 7 Netflix dizisi...



2

La Casa de Papel

La Casa de Papel

La Casa de Papel, ilk olarak 2017 tarihinde televizyon için 1 sezon çekilmiş bir dizidir. Ancak daha sonra, Netflix tarafından alınır. Netflix, bölümleri revize ettirir. Dizi, İspanya’da darphaneyi soymak isteyen bir grubun, soygunun öncesinde ve sonrasında yaşadığı olayları ele almaktadır. Aksiyon ve gerilimin her an hissedildiği dizi, izleyenlerden tam not alıyor. Yalnızca banka değil, İspanya darphanesini de soymak isteyen karakterlerimiz, pek çok maceraya yelken açıyor.



3

Lucifer

Lucifer

2015 yılında yayınlanmaya başlayan Lucifer, yayınlandıktan sonra bazı eleştirilerin hedefi oldu. Dizi, şeytanların lideri olarak nitelendirilen Lucifer’i konu alır. Cehennemden sıkılan Lucifer bir şekilde dünyaya kaçar. Dünyada normal insan gibi yaşamanın nasıl bir his olduğunu ve Tanrı’nın insanları neden üstün tuttuğunu anlamak ve çevresindeki insanlara yardım etmek istemektedir. Bu nedenle Los Angeles polis departmanıyla birlikte çalışarak gerçekleştirilen cinayetleri çözmeye çalışır. Ancak bu sırada bazı özel güçlerinden faydalanır. Bir yandan da kendince zorlukları aşmaya çalışır. Lucifer, fantastik, suç ve gerilim dizilerini sevenler için de en çok tercih edilen dizilerden biridir.



4

Sherlock

Sherlock

İngiliz dedektif Sherlock Holmes’un günümüze uyarlanmış, modern maceralarını anlatan son derece sürükleyici bir dizidir. Bazı gizemlerin nasıl çözüldüğüne, Sherlock'un üstün zekasına hayret edeceksiniz. Dizi, Arthur Conan Doyle‘nin ünlü romanı Sherlock Holmes’tan uyarlamadır. Karakterler haricinde olaylar kitaplardan tamamen farklıdır. Suç, gizem ve macera konulu yapımları izlemeyi sevenler için hem izlenmesi gereken hem de en çok izlenen Netflix dizileri arasındadır.



5

Peaky Blinders

Peaky Blinders

Yayınlanmaya 2013'te başlayan dizi, dünyada en fazla izlenen dizilerden biridir. Dizi, birinci dünya savaşı sonrasında İngiltere’de geçmektedir. Gerçek olaylardan ve kişilerden uyarlanan dizi, bir çete ve yeni atanan bir dedektif arasındaki mücadeleleri konu alır. Dizinin ilgi çekici ve sürükleyici anlatımı, diziyi en çok izlenen Netflix yapımları arasında görmemize neden oluyor.



6

Stranger Things

Stranger Things

Dizi, 1980’li yıllarda teknolojik ögelerin kullanılmadığı, doğaüstü güçleri olan ana karakterin başına gelen olayları konu alıyor. Dizideki hakim temanın korku ve gizem olmasına rağmen bazı bölümlerinde ergenlik ilişkilerini, polisiye ile macera konularını da işlemektedir. Olayın geçtiği kasabada bilimsel deneyler yapılmaktadır ve beraberinde, çocuklardan biri gizemli bir şekilde ortadan kaybolmuştur. Kaybolan çocuğu aramaya çıkan arkadaşları ve annesi bazı gerçeklerle karşı karşıya kalacaklardır.



7

House of Cards

House of Cards

House of Cards, özellikle son zamanlarda popülaritesi artan Netflix dizilerinden biri. Beyaz sarayda yaşanan entrikaların yanı sıra, sarayın politikalarını da ele alır. Demokrat Parti kanadından seçilen Frank Underword’un kendisine sunulması beklenen mevkilerin başkasına sunulmasının ardından uyguladığı planlara tanıklık edeceksiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR