14.04.2020-14:24 (Son Güncelleme:11.03.2021-14:46)


1

Kore dizileri konuları ve oyuncuları ile dizi familyasında sevilen bir konumda. Romantik, komedi, fantastik ve tarihi konularda bir çok dizinin yer aldığı Kore evrenine bir seyahat çıkalım. Bu yıl adını en çok duyacağınız Uzak Doğu dizileri neler?



2

Uncontrollably Fond

Uncontrollably Fond

Uncontrollably Fond, 2016 yılında yayınlanan dizi dram ve romantik türlerde olan bir dizidir. Başrollerinde; Kim Woo-Bin ve Bae Suzy yer almaktadır.



3

Born Again

Born Again

Born Again dram, romantik komedi ve fantastik türlerinde olan bir Güney Kore dizidir. Başrollerinde; Jang Ki Yong, Jin Se Yun ve Lee Soo Hyuk yer almaktadır. Dizide, kaderleri birbirlerine bağlı olan 1980’lerde yaşayan iki adam ve bir kadının hikayesi anlatılmaktadır.



4

Hospital Playlist

Hospital Playlist

Hospital Playlist, romantik komedi türünde olan dizide, eski üniversite arkadaşlarının yeniden bir araya gelmesiyle gelişen olaylar anlatılıyor. Dizi toplamda 12 bölüm olarak yayınlandı.



5

Introverted Boss

Introverted Boss

Introverted Boss, kahkaha garantili bir dizidir. Başrollerinde; Yeon Woo Jin, Park Hye Soo ve Kong Seung Yeon yer almaktadır. Dizinin konusu ise, Ro-Woon’un yeni çalışmaya başladığı şirketin esrarengiz CEO’sunun kim olduğunu araştırmaya başlaması ile gelişen olaylar anlatılmaktadır.



6

Hyena

 Hyena

Hyena konusu ile farklı bir dizi. Kore hukuk dizileri sayılıdır. Hyena'da bu yapımlardan biridir. Dizinin başrollerinde; Kim Hye-Soo ve Ju Ji-Hoon yer almaktadır.



7

Psychopath Diary

Psychopath Diary

Komedi ve gerilim unsurları ile dolu olan Psychopath Diary dizisi bu yılın sevilen yapımları arasında yer alıyor. Dizinin başrollerinde; Yoon Shi-Yoon ve Jung In-Sun yer alıyor.



8

Crash Landing On You

Crash Landing On You

Crash Landing On You dizisi dram, komedi ve komedi türünde bir yapımdır. Başrollerinde; Son Ye Jin, Hyun Bin ve Seo Ji Hye yer almaktadır. Bir tavsiye verecek olursak eğer Hyun Bin hayranıysanız bu diziyi izlemeden geçmeyin!



9

Love Alarm

Love Alarm

Love Alarm, romantik ve gençlik türlerinde olan bir Güney Kore dizisidir. Dizi farklı konusu ile izleyicileri kendine çekmeyi başarmıştır. Başrollerinde; Kim So Hyun ve Song Kang yer almaktadır.



10

When The Weather İs Fine

When The Weather İs Fine

When The Weather İs Fine dram ve romantik komedi türlerinde olan bir Güney Kore dizisidir. Başrollerinde; Park Min Young ve Seo Kang Joon yer almaktadır. Dizinin konusu şöyle; Seul’deki yaşamdan bıktığı için küçük bir kasabaya taşınan bir kadın ile bu kasabada bir kitap dükkanı işleten sessiz bir adamın arasındaki romantik ilişki anlatılmaktadır.



11

The King: Eternal Monarch

The King: Eternal Monarch

The King: Eternal Monarch fantastik türde olan bir Güney Kore dizisidir. Başrollerinde; Lee Min-ho,Kim Go-eun ve Woo Do‑hwan yer almaktadır.



12

It's Okay to Not Be Okay

It's Okay to Not Be Okay

It's Okay to Not Be Okay, romantik komedi türünde bir Güney Kore dizisidir. Başrollerinde; Kim Soo-hyun ve Seo Yea-ji,Oh Jung-se yer almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr