07.03.2021-13:40 (Son Güncelleme:07.03.2021-13:40)


1

Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Sportif Direktör Emre Belözoğlu devreye girdi.



2

Sezon başında önemli transferlerde imzası olan sportif direktör Emre Belözoğlu bu kez de takım içi huzuru sağlamak için uğraş veriyor.



3

Trabzonspor maçında geçici kadro dışı kalan Caner Erkin ile Erol Bulut'un arasını bulmak için devreye girdi.



4

Tecrübeli oyuncu, Trabzonspor ve Antalyaspor maçlarında görev yapmadı, idmanlarda da takımdan ayrı çalıştı. Ancak Novak'ın bekleneni verememesi nedeniyle gözler yeniden Caner'e çevrildi.



5

Fanatik'te yer alan habere göre; Emre Belözoğlu, yıldız futbolcunun affedilmesi için harekete geçti. Erol Bulut'un da buna sıcak baktığı ve Milli oyuncunun para cezasıyla takımda yeniden yer alacağı öğrenildi.



6

Caner Erkin'in Kariyeri;

Caner Erkin'in Kariyeri;

4 Ekim 1988 tarihinde Balıkesir'de dünyaya gelen Caner Erkin, altyapı kariyerinde Edremit Özcan Kolejispor ve Manisaspor'da top koşturdu. Profesyonel futbol kariyerine Manisaspor'da start veren deneyimli futbolcu daha sonra CSKA Moskova, Galatasaray SK, Fenerbahçe SK, Inter ve Beşiktaş JK kadrolarında yer aldı.



7

Tecrübeli oyuncu, Trabzon ve Antalya karşılaşmalarında görev yapmadı, idmanlarda takımdan ayrı çalıştı. Ancak Novak'ın bekleneni verememesi nedeniyle gözler yeniden Caner'e çevrildi. Fanatik'te yer alan habere göre; Emre Belözoğlu, yıldız futbolcunun affedilmesi için harekete geçti. Erol Bulut'un da buna sıcak baktığı ve Milli oyuncunun para cezasıyla takıma dönebileceği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR