Emre Belözoğlu: Erol Hocamızın Arkasındayız!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Spor Toto Süper Lig'de yaşadıkları puan kaybının ardından Christoph Daum'un paylaşım yapmasından rahatsız olduklarını açıkladı.

06.03.2021-15:15 - (Son Güncelleme: 06.03.2021-15:15) Emre Belözoğlu: Erol Hocamızın Arkasındayız!

Son dönemde Spor Toto Süper Lig'de yaşadığı puan kayıplarının ardından en çok eleştirilen isimlerden biri olan Erol Bulut olurken sarı lacivertlilerin her puan kaybının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Alman teknik adam Christoph Daum, bu yapmış olduğu paylaşımlarla gündemden düşmüyordu.


Eski oyuncusu Mehmet Aureilo aracılığıyla ' Türkiye'yi çok seviyorum. Fenerbahçe'de çok güzel anılarım var. Hep olumlu şeyler düşünüyorum. Yapabileceğim şeyler olduğunda yardıma hazırım.' mesajı gönderdi. Daum'un bu mesajı Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu'na iletildi.


Christoph Daum'un paylaşımları ve Fenerbahçe'ye gönderdiği mesajı Emre Belözoğlu ise sert bir dille cevapladı. Belözoğlu, ' Biz hocamızın arkasındayız, arkasında duracağımızı da kendisine söyledik. Erol Bulut'a güvenimizi ilettik. Türkiye'nin zor zamanlarında paylaşım yapmayan Daum'un Fenerbahçe maçlarından sonra yapması bizi oldukça rahatsız ediyor.' dediği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal