TOKİ İstanbul Projeleri

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu yakası? TOKİ İstanbul projeleri 2019 başvuru tarihleri? TOKİ İstanbul projeleri 2018 başvuru tarihleri? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik...

30.01.2019-16:15 - (Son Güncelleme: 30.01.2019-16:07) TOKİ İstanbul Projeleri

TOKİ, şu anda İstanbul için satışta olan konut ilanı olmadığını bir defa daha açıklarken kurum tarafından yayımlanan TOKİ ihale ilanları içinde ise TOKİ İstanbul Esenyurt ihalesi Şubat takviminde kendisine yer buldu.

TOKİ İstanbul Projeleri Hakkında Yayımlanan Açıklama!

Kurum TOKİ Twitter sayfası üstünden yayımladığı açıklama ile şu anda İstanbul'da konut satışı olmadığını bir defa daha tekrarladı.

İstanbul İli, Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap, 1. Bölge 531 Adet Konut ve 1 Adet Mescit İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 25 Şubat 2019 tarihinde TOKİ tarafından ihale edilecek.

İhale 25 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. İhaleye katılan şirketler içinden kazananın netleşmesinin sonrasında TOKİ yer teslimi yapacak ve ihale sonuçlandırılarak inşaata girişilecek. İnşaatın başlaması ile TOKİ İstanbul başvuruları için ilana çıkılacak.

Son Dakika Emlak Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal