Konut Pazarının Finansal Gücü Eminevim

Eminevim’in 2019’da gerçekleştirdiği 21 bin 183 teslimatla faizsiz sistemle bir yılda yapılan en yüksek teslimatı gerçekleştirildi.

09.01.2020-22:28 - (Son Güncelleme: 09.01.2020-22:25) Konut Pazarının Finansal Gücü Eminevim

Ev ve araç almanın son dönemlerde en çok tercih edilen yöntemlerden biri haline gelen faizsiz finansman sisteminde Eminevim sektörün öncüsü oldu.
Eminevim’in 2019’da gerçekleştirdiği 21 bin 183 teslimatla faizsiz sistemle bir yılda yapılan en yüksek teslimatı gerçekleştirildi.
Eminevim 2019 yılında 11 bin 195’i konut, 9 bin 988’i araç olmak üzere toplam 21 bin 183 teslimat gerçekleştirerek sektörde bugüne kadar yapılan en yüksek teslimata imza attı.
Eminevim, sektör içinde bir ayda en fazla yapılan teslimat rekorunun da sahibi oldu Aralık’ta 2 bin 135 teslimat gerçekleştirdi.

Emin Üstün tarafından bir iş modeli olarak geliştirilen faizsiz sistemin 29 yıl önce ilk adımları atıldı ve şuan Türkiye'de faizsiz sistemin Türkiye’de bir sektör haline geldiğini ve bugün Türk ekonomisine büyük katkılar sağladı.

Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün, konut ve araç pazarının büyümesinin önündeki faiz engelini Elbirliği Sistemi ile aştıklarını dile getirdi. Üstün şöyle konuştu: “Faizlerin ön planda olduğu sistemlerde üretim düşer, girişimcilik ve yatırım zorlaşır, mevcut maliyetler artar. İşte bu yüzden 29 yıl önce geliştirdiğimiz sistemle konut ve araç pazarında faizin etkisini kırdık ve mevcut sistemlere başarılı bir alternatif olarak sektöre cansuyu olduk. Kurduğumuz sistemin başarısını 2019 yılında da kendini gösterdi ve sektör içinde bir yılda yapılan en yüksek teslimatı 21 bin 183 ile Eminevim tarafından gerçekleşti. Aralık ayında da bugüne kadar aylık bazda yapılan en yüksek teslimatı gerçekleştiren ilk firma olduk ve 2 binin üzerinde teslimat yaptık. Geride kalan bir yıllık sürede ise sistemimize katılan 60 binden fazla kişi oldu. Hem tercih edilirlikte hem de pazar büyüklüğünde lider bir firma olarak ülke ekonomisine de bir yılda 3,5 milyar TL kazandırmanın gururunu yaşıyoruz.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal