Ev Alacaklara Müjde! Bir İndirimde Konut Şirketlerinden Geldi

Konut satın almayı düşünen vatandaşlara güzel haberler gelmeye devam ediyor. Bankaların faiz indiriminden sonra bir güzel haberde konut şirketlerinden geldi.

15.05.2018-11:35 - (Son Güncelleme: 15.05.2018-11:47)

Ev alacaklara art arda iyi haberler geliyor. Başbakan Binali Yıldırım’ın açıklamasında sonra hareket geçen bankalar konut kredilerinde faiz indirimine gitmişti. Şimdide inşaat sektörünün öncü firmalara bu güzel haberi bir adım daha ileri taşıdı. Şirketler konut satın alımında ciddi bir indirim oranı belirledi. 

Bankalardan gelen faiz indirimi sonrası bir açıklama da konut sektörü sorumlularında geldi. Yetkililer tarafında yapılan açıklamaya göre 41 şirketin katıldığı kampanya 15 Haziran'a kadar devam edecek. Kampanya süresi boyunca peşin ve kredili konut alımında yüzde 20 indirim sağlanacak. Peşinat tutarı ise yüzde 5'e oranına indirildi.

FAİZ ORANI YÜZDE 0.98’E ÇEKİLMİŞTİ

KONUTDER, İNDER ve GYODER üyesi inşaat şirketleri müşterek açıklama yaptı. Kamudan gelen KDV ve tapu harcı indirimi ardından geçtiğimiz günlerde konut kredi faizi de yüzde 0,98’e indirilmişti.

41 ŞİRKET KATILIYOR

Şimdi özel sektörde faaliyet gösteren sektörün ömcü şirketlerinde önemli bir adım atıldı. 41 inşaat firması peşin ve kredili konut satın alımında yüzde 20 indirim yapacağını duyurdu. Kampanya 15 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek. Başlatılan kampanya çerçevesinde peşinat oranı da yüzde 5’e indirildi.

İşte bu büyük kampanyaya dahil olan şirketlerin bazıları:

Ağaoğlu, Sinpaş, Tahincioğlu, Sur Yapı, Teknik Yapı, Demir İnşaat, Babacan İnşaat, DAP Yapı, İş GYO, Kuzu İnşaat, Artaş gibi firmaların katıldığı öğrenildi.

Kampanyanın toplam 150 projede hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Son Dakika Emlak Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal