Eminevim Taksit Hesaplama

Eminevim taksit hesaplama tablosu 2018? Eminevim giriş ücreti? Eminevim organizasyon ücreti? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

24.05.2018-19:22 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-19:08) Eminevim Taksit Hesaplama

Peşinatlı Sistem

Ev almak dileyen kişi ne kadar değerinde bir ev sahibi olmak istediğini, ödeyebileceği peşinat miktarını ve aylık vereceği taksitleri kendisi tespit eder. Ödeyeceği peşinat miktarı evin ücretinden düşürülmesinin ardından kalan tutar taksit tutarına bölünerek ödeme gerçekleştirilecek taksit tespit edilir. Ödenen peşinat ve aylık verilecek taksitler ile Vade Ortası sisteme oranla daha erken bir dönemde konut ücretinin teslimatı olması imkanı vardır.

Örneğin 100.000 TL miktarında bir ev için girilecek grupta 20.000 TL peşinat ve 1.000 TL’lik taksitlerle 80 ay vade olur. 30 ayda konut ücretinin teslimatı gerçekleştirilir.

Bu sistemde bütün taksitler faizsiz ve sabittir. Grup sınırlaması olmaz. Teslim tarihi şimdilik gelmeyen kişi isterse konut ücretini veya taksit tutarını düşürebilir yada yükseltebilir. Organizasyon ücreti haricinde bir maliyet verilmez.

Teslimat zamanına varıncaya dek taksit öderken geçici problemler yaşayan kişi taksitlerini dondurma olanağına da sahiptir.

Peşinatlı Sistem Nasıl İşler?

Sistem kolayca, ev sahibi olmak isteyen insanların kendi bütçesine göre tespit ettiği peşinat temelinde devam ediyor.

Peşinatlı sistemin devamını 3 adımda şöyle anlatabiliriz:

1- Evini seç

İlk olarak ne kadarlık bir ev almak istediğinize karar verirsiniz.

2- Bütçene göre peşinatını belirle

İlk olarak bütçenize göre verebileceğiniz peşinat ücretini tespit edersiniz. Peşinat ücreti ne derece yüksek olursa, evin teslim süresi de o derece erken oluyor. Hatta dilerseniz, ileriki dönemlerde ek peşinat vererek taksit sayısını indirmek ve evin teslim tarihini öne almak mümkün.

3- Taksitlerini belirle

Tespit ettiğiniz peşinat, evin fiyatından çıkarılır. Kalan fiyat 120 aya dek istediğiniz sayıda taksitlendirilir ve verilecek taksit miktarı bulunur.

Peşinatlı sistemin, diğer ev sahibi olma türlerine oranla çok avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. 

Son Dakika Emlak Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal