Başakşehir Konut Projeleri 2019

Başakşehir konut projeleri nelerdir? İstanbul Başakşehir konut projeleri, yaşam kalitesi ve doğal güzellikleri bakımından bir çok kişi tarafınfan tercih ediliyor.

31.01.2019-16:29 - (Son Güncelleme: 31.01.2019-16:13) Başakşehir Konut Projeleri 2019

Başakşehir konut projeleri nelerdir? İstanbul Başakşehir konut projeleri, yaşam kalitesi ve doğal güzellikleri bakımından bir çok kişi tarafınfan tercih ediliyor. Lüks yapıları ile İstanbullulara büyük fırsatlar sunan Başakşehir konut projeleri sayesinde insanlara ferah bir yaşam alanı sunuyor.

SOSYAL HAYATI KOLAYLAŞTIRIYOR

Başakşehir konut projeleri, her ihtiyaca göre düzenlenmiş, her kesime hitap eden konseptte planlanmış projelerdir. Sektörün, alt sektörleriyle beraber kat ettiği mesafeyi en iyi gösteren yerlerden biri olan Başakşehir konut projelerinin sayılarında bir artışın yaşanması pek fazla kaliteli yaşam alanın oluşmasına da öncülük etmiştir. Sosyal hayatı oldukça basite indirgeyen konutların bulunduğu Başakşehir konut projeleri, güvenliği, havuzu, spor alanları, yürüyüş parkurları ve spor salonlarıyla sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sunuyor.

FİYATLAR DEĞİŞKEN

Emlak Konut ve devlet bankalarının Başakşehir konut projelerinde sağladığı uygun kampanyalar orta gelirli vatandaşların umut kaynağı oldu. Çok fazla markalı konutun bulunduğu Başakşehir konut projelerinde, en yeni ofis projeleri ve en yeni rezidans projeleri özelleri bakımından fiyatlarında farklılık gösteriyor.

ULAŞIM SIKINTISI YOK

Başakşehir'e ulaşım TEM otoyolu ve demiryolu ile gerçekleştirilebiliyoe. İETT ve özel halk otobüs hatları da ulaşım olarak kolaylık sağlıyor. Demiryolu ile ulaşım Ispartakule'deki tren istasyonu ile sağlanmaktadır. Bunlarla birlikte metro ile de ulaşım oldukça kolaylaştırılmıştır. M3 Kirazlı-Başakşehir-Olimpiyatköy Metro Hattı ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu ve 5. Etap Metrokent'e kadar metro ulaşımı yapılmaktadır.

Son Dakika Emlak Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal