22.07.2020-14:01 (Son Güncelleme:19.04.2024-19:07)


1

Sokak stili dediğimiz zaman akla ilk gelen isimlerden biri de Emily Ratajkowski'dir. Her giydiği ile adından söz ettiren ünlü model, farklı ruh hallerini temsil eden pek çok kombin yapıyor. Birçok kişinin 'asla giymem' dediği parçalara farklı yorumlar katarak kombinleyen Emily'nin Koronavirüs sürecindeki sokak stilini sizin için bir araya getirdik. İşte Emily Ratajkowski'nin sokak stili...



2

Emily Ratajkowski, moda konusunda tam bir bukalemun karaktere sahip. Bir gün feminem bir havaya bürünürken başka bir gün son derece sportif olabiliyor.



3

Emily'nin stili değişse dahi cesareti her zaman aynı kalıyor. Birçok kişinin giymeyi bile düşünmeyeceği parçaları tarzına uygun hale getiriyor ve modaya yeniden yön veriyor.



4

Özellikle pandemi sürecinde vazgeçilmez parçası elbiseler oldu. Her gün farklı renk ve modeldeki elbiseleriyle New York sokaklarında boy gösterdi.



5

Elbiselerini topuksuz sandaletlerle veya beyaz sneaker'larla kombinleyen Emily, genellikle pembe ve siyah renkleri tercih etti.



6

Pandemi süreci moda dünyasına yeni bir soluk getirdi. Maske kullanımının zorunlu hale geldiği bu süreçte çeşitli tasarımlar, hem virüse karşı korunmamızı sağlarken hem de sürecin neden olduğu psikolojik gerginliğin azalmasını sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR