Emekli maaşlarına büyük zam kapıda! Bakan Bilgin açıkladı! Emeklilerin merakla beklediği zam için tarih verildi

Asgari ücrete yapılan zammın ardından emekli maaşlarında da iyileştirmeye gidilmesi konusu gündemden düşmüyor. Emekli maaşlarına zam yapılması konusu yeniden gündeme geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin’in açıklamaları emeklileri heyecanlandırdı. Açıklamalar sonrası emekli maaşlarına zam gelecek mi? Emekli maaşlarına ne zaman zam yapılacak? Gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

26.04.2022-21:35 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-21:35) Emekli maaşlarına büyük zam kapıda! Bakan Bilgin açıkladı! Emeklilerin merakla beklediği zam için tarih verildi

Ramazan Bayramına sayılı günler kala emeklilere verilen bayram ikramiyesi konuşulurken, emekli maaşlarına zam konusu da gündeme geldi. Binlerce kişiyi yakından ilgilendiren konuya ilişkin araştırmalar başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin emeklileri heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin’in açıklamaları sonrası emekli maaşına zam mı yapılacak? Emekli maaşına ne zaman zam yapılacak? Sorularına da yanıt aranmaya başladı.

Emekli Maaşı

Bakan Bilgin’in emeklilere yönelik açıklamaları gündeme oturdu. Bakan Bilgin, Temmuz ayında emeklilere sürpriz yapılacağının ve emekli maaşlarında da artışa gidileceğinin sinyallerini verdi. Bakan Bilgin, konuya ilişkin detaylar içinse 1 Mayıs’ı işaret etti. Bakan, emeklilere Ramazan Bayramında verilecek ikramiyelerin ise 27-28-29 Nisan tarihlerinde hesaplara yatırılacağını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal