19.10.2019-14:15 (Son Güncelleme:20.04.2024-05:38)


1

Moda tasarımcısı Eliz Sakuçoğlu, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Aşk hayatıyla ilgili konuşan Sakuçoğlu, "En gerçek ve son olan aşka, ona beslediğim umuda, birbirini bulmak için bir yola çıkmış iki ruhun o büyük kavuşma anına inanıyorum" dedi.



2

Dilara Doğan'a konuşan ünlü moda tasarımcısı Sakuçoğlu, 'Kıskançlık kelimesi sizde nasıl bir his uyandırıyor?' sorusuna şu cevabı verdi: "Benim hayatımın hiçbir alanında karşılığı olmayan bir duygu kıskançlık.



3

Türlü türlü yüzü olan bir ruh hastalığı. Kıskançlık bir özgüven sorunudur. Kıskançlık bir tür bilinç dışı aşağılık kompleksidir. Elinde olanlarla yetinmeyi beceremeyip onun bunun yaratıcılığını veya hayat sevincini baltalayarak engellemek istemektir. Kıskançlık, kaybetme korkusudur. Keşke insanlar bu duygudan tamamen arınmış olsa"



4

'Zor bir sevgili misiniz' sorusuna 'Kendime sürekli meydan okuyorum, sınırlarımı zorluyorum, geliştiriyorum, yenileniyorum. İlişki yaşadığım kişi eğer kendi kişisel gelişimine önem vermeyen biriyse ona zor gelebiliyorum' şeklinde cevap veren Eliz, aşık olduğunda hem çok güçlü hem de yeni doğmuş bir bebek kadar da savunmasız olduğunu dile getirdi.



5

Kendisini ‘Hayat cambazı’ olarak tanımlayan Sakuçoğlu, bitmek bilmez enerjisiyle ilgili ise şunları söyledi: "Bu enerjinin bana verilmiş çok özel ve kıymetli bir şey olduğunu biliyorum artık.



6

“Artık” diyorum çünkü bunun farkına varıp anlamam çok zaman aldı ve hiç de kolay olmadı. İçimde kendi dünyamı ve başkalarının dünyalarını aydınlatacak ve ısıtacak kadar yoğun enerjim olduğunu hissediyorum.



7

Ne kadar çok insan hayatına dokunursam, ne kadar çok insanın mutluluğuna sebep olursam o kadar çok enerjim artıyor sanki"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr