Elif Yılmaz'dan Şaşırtan İtiraf: 'Kiraladığım Evdeki İlk Gece Tacize Uğradım'

21 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun tecavüze uğrayıp öldürülmesi ardından sunucu Elif Yılmaz'dan çok konuşulacak itiraf geldi. Ünlü sunucu, 2016 senesinde Halkalı'da tuttuğu evde tacize uğradığını itiraf etti.

03.08.2021-09:09 - (Son Güncelleme: 03.08.2021-09:09) Elif Yılmaz'dan Şaşırtan İtiraf: 'Kiraladığım Evdeki İlk Gece Tacize Uğradım'

Antalya'da 21 yaşındaki Gazetecilik öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun emlakçı Mustafa Murat Ayhan tarafından vahşice öldürülmesinin ardından sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı. O paylaşımlardan biri de Kanal D'de magazin programı sunan Elif Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, 2016 yılında bir emlakçının tacizine uğradığını anlattı.

'ZORLA GİRİP BENİ TACİZ ETTİ'

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Elif Yılmaz'dan, 'İstanbul'a ilk taşındığımda bir emlakçıyla görüşüp ev kiralamak istemiştim ve 2016 senesinde Halkalı civarında bir emlak ofisine uğradığımda orada çalışan biri, geçici süreliğine evi kiralayabileceğimi söylemişti. Öğrenci geçmişiyle mantıklı gelmişti. ve evde kaldığım ilk gece arkamı döndüğümde eve zorla girip beni taciz etmişti.' itirafı geldi.


'ARTIK SUSMUYORUM'

Yaşadığı korkuyla nasıl kaçtığını hatırlamayan Yılmaz, 'Evden nasıl kaçtığımı hatırlamıyorum. Şikayet edeceğimi söyledim çıkarken korkup evden çıkmış, ve kimseye doğru düzgün tanımıyordum. Yalnızdım çaresizdim. Böylesi şerefsizleri artık söyleme zamanı... Ben de susmuyorum. Hala şikayetçiyim' ifadelerini kullandı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal