18.04.2019-16:29 (Son Güncelleme:18.04.2024-23:37)


1

El sıkışma tarzınız karşınızdaki kişiye kendi kişiliğiniz hakkınızda sinyaller verdiğinizi gösterir.



2

Çift Askılı:Eğer kişi rakibin elinin arkasındaki ikinci eli kullanarak sıkarsa , bu kişinin rakibinin baskınlığını kabul ettiğini ancak görüşmek istediğinin bir işaretidir. “Hadi konuşalım” diyor ve kişinin dürüst ve iletişime açık olduğunu gösteriyor. Ancak, ikinci el rakibin elinin üstüne yerleştirilirse, kendini savunma biçimi olarak güven eksikliği anlamına gelebilir.



3

Baskın El Sıkışma: Bu kişi, bir güreşçi gibi elini sallar, ellerini senin üstüne çevirir . Aşağı doğru bakan bir avuç baskınlık gösterir ve hatta agresif olarak kabul edilebilir. Kişi temel olarak “Patron benim, ne düşündüğün umrumda değil ve son sözü söyleyeceğim” diyor. Elini hafifçe aşağıya doğru çevirmek çok kontrol edici ve başka bir kişinin kontrolünü ele geçirmenin bir işareti .



4

İtaatkar El Sıkışma: Yukarıya bakan bir avuç , diğer taraftan boyun eğen bir el sıkışmadır . Bu tür el sıkışma çekingen veya kolayca korkutucu insanlardan gelir ve kişinin kendinden emin olmadığı ve kolayca basılabileceği anlamına gelir. Bilinçaltında başka bir kişinin baş parmağının üstte olmasına izin verdiğinizi fark ederseniz, bunun üzerinde çalışmak iyi bir fikir olabilir, çünkü başka bir kişinin kontrol altında olduğunu varsayıyormuşsunuz gibi görünür.



5

Ölü Balık: Eğer tokalaşma ölü balık gibiyse, bu bağlılık, ilgisizlik ve hatta zayıflıktır. Kişinin kolayca itaatkâr olabileceği mesajını verir. Bununla birlikte, Afrika ülkelerinde olduğu gibi bazı kültürlerde, örneğin, yumuşak bir el sıkışma birisini selamlamanın kibar bir yol olduğunu, sert bir kişinin saldırgan olarak kabul edilebileceğini unutmayın.



6

Bir Avuç Havuç: Bu kişi elinizi sıktığında, elinizi parmaklarının arasında tutup pasifliği gösterir. Kişi pratik olarak “daha ​​az umursayamazdım” diyor ve niyetlerini ve karakterlerini göstermeye bile zahmet etmiyor. Kişinin kolayca itilebileceğini gösterir. Ancak, aynı zamanda kişinin sadece fiziksel temastan hoşlanmadığı anlamına da gelebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR