El Değmemiş Aşk film konusu ve oyuncuları

Romantik komedi türü olarak çekilen El Değmemiş Aşk filmi, 2016 yılında vizyona girmişti. Sinemaseverlerin ilgiyle izledikleri filmde zorla evlendirilen Zafer'in gerçek aşkına ulaşmak için başından geçen ilginç olaylar anlatılmaktadır. İşte, El Değmemiş Aşk film konusu ve oyuncuları..

30.06.2022-01:14 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-01:14) El Değmemiş Aşk film konusu ve oyuncuları

Yönetmenliğini Umut Kırca'nın yaptığı senaryosunu ise Yaşar Arak, Ömer Pınar'ın ortaklaşa yazdığı El Değmemiş Aşk isimli film, bir türlü büyümeyen Zafer'in hikayesini anlatıyor. 2019 yılında vizyona giren film, romantik komedi severler tarafından oldukça ilgi görüyor.

El Değmemiş Aşk film konusu ve oyuncuları

El Değmemiş Aşk filminin konusu

Zafer, hayatı boyunca bir futbola birde kör kütük aşık olduğu Duygu'ya tutkuludur. Fakat zafer'in ailesi onun iplerini ellerine alır ve Zafer'i çocukluk arkadaşıyla evlendirirler. Fakat Zafer, Duygu'yu sever ve bu nedenle evliliğinden hç memnun değildir. Zoraki evlilikten kurtulabilmek için her yolu denemeye başlar.

El Değmemiş Aşk film konusu ve oyuncuları

Diğer taraftan, Zafer’in evliliği, tek aşkı Duygu ile olan bağlarını zedelemiştir. Zafer’in evliliğini bitirebilmek için yaptığı planlar, onu aslında bambaşka bir yöne sürükler.

El Değmemiş Aşk filminin oyuncuları

Ceren Moray, Begüm Kütük, Oya Başar, Emre Karayel ve Cem Kılıç

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal