Ekrem İmamoğlu'ndan CV Skandalı

İBB'de işten çıkarmaların ardından boş kalan kadrolar için CHP'ye ulaşan CV'ler ile ilgili talimat verildiğine dair belge ortaya çıktı.

20.09.2019-17:24 - (Son Güncelleme: 20.09.2019-17:25)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'den işçi çıkarırken diğer yandan CHP İstanbul İl Başkanlığının işçi alım merkezine çevrildiği ortaya çıktı.

CHP İstanbul İl başkanlığının 39 ilçe başkanlığına gönderdiği yazıda gelen CV'ler ile ilgi İl Genel Sekreter Vekili Hale Özcömert Coşkun imzalı talimata "İlçelerinize yapılan iş başvurularınızı daha önceden de ifade edildiği gibi İBB İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne yönlendirmesi; ancak ilçenizin referans olacağı CV'lerin dosyalarını 17 Eylül 2019 Salı günü saat: 19:00'a kadar İl Sekreterliğimize teslim edilmesi hususunda gereğini rica ederim." ifadesi kullanıldı.

Ayrıca gönderilen belgede partide referansı olanların İl sekreterliğine başvurması istenirken referansı olmayanların ise İBB'ye başvurulması istendi.

Seçim döneminde torpil yapmayacağının ve partizanlık yapmayacağının sözünü veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu , olay hakkında her hangi bir açıklama yapmazken ortaya çıkan belge sosyal medyadan da büyük tepki gördü.


Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal