09.11.2022-09:58 (Son Güncelleme:14.11.2023-09:50)


1

Ünlü isimlerin çocuklarına verdikleri değişik isimler ne?

Ünlü isimlerin çocuklarına verdikleri değişik isimler ne?

Birçok ünlü daha bebekleri doğmadan isimlerine kara vermeye başladı. Farklı isimler koymak için birbirleri ile yarışa giren ekranların tanınan isimleri tuhaf tuhaf isimler seçmeye başladı. Her anne baba çocukları için özel bir isim koymak isterler fakat bazı ünlüler bu durumu abartmış olabilir. Modern isim seçerken dozu biraz kaçırıyorlar.



2

Ezgi Mola

Ezgi  Mola

Bebeğini kucağına almak için gün sayan Ezgi Mola, muhabirlerle sohbet etti. Mola bebeğinin adı hakkında, Aklımızda birkaç tane var ama herkesin aşina olduğu bir isim olur diye düşünüyorum" açıklamasında bulundu. Mola'nın açıklamasından bebeğine geleneksel bir isim vereceği iddia edildi.



3

İlyas Salman

İlyas Salman

Torununun ismini Efruz Gezi koydu.



4

Nazlı ve Hacı Sabancı çifti

Nazlı ve Hacı Sabancı çifti

Nazlı ve Hacı Sabancı'nın kızlarına, kaynana Arzu Sabancı'ya jest yaparak "Arzu Alara" ismini verdiğini öğrenen sosyal medya kullanıcıları ortalığı ayağa kaldırdı!



5

Ailemin Kralı dizisi ile tanınan güzel oyuncu Yağmur Ün anne oldu. Geçtiğimiz yıllarda sevgilisi ile nikah masasına oturan Ün, yeni doğan kızına Su Diana adını verdi. Ün'ün bebeğine verdiği isim ise takipçileri tyarafınfan tepki çekti.



6

Nur Tuğba Namlı

Nur Tuğba Namlı

Nur Tuğba Namlı, paylaşımla birlikte bebeğinin cinsiyetini ve adını açıkladı. Paylaşımına, "Farkettim ki hamileliğim boyunca tek bir kare paylaşmamısım 37. Hafta artık bunu haketti Beş kişilik aile olmaya artık son haftalar Bekliyoruz AREN NAMLI " notunu düştü.



7

Leyla Lidya Tuğutlu

Leyla Lidya Tuğutlu

Ünlü oyuncu dünyaya gelmesini dört gözle beklediği bebeğine Mete Felix adını vereceğini açıkladı. Tuğutlu'nun hayranları ise 'böyle isim mi olur?' , 'Sen nasıl Müslümansın?' eleştirilerinde bulundu.



8

Kızları Leyla'dan sonra ikinci kızlarını da kucağına alan Seda Bakan, yeni doğan bebeklerine Ela adını verdi. İsmi duyanlar "helal olsun" dedi.



9

Geçtiğimiz günlerde bebeklerinin doğduğunu belirten Selahattin Paşalı, bebeğinin isminin Pera olduğunu duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr