Bakan Arslan Müjdeyi Vermişti! İnternet Fiyatları Açıklandı

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın vermiş olduğu internet müjdesinin fiyatları belli oldu.

01.04.2017-13:30 - (Son Güncelleme: 12.05.2017-19:47) Bakan Arslan Müjdeyi Vermişti! İnternet Fiyatları Açıklandı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme (UDH) Bakanı Ahmet Arslan, Kars'ta katıldığı etkinlik çerçevesinde, internet kullanmayan hane kalmaması ve her gelir grubundan vatandaşın bu hizmete erişimi sağlayabilmesi için “internetsiz ev kalmasın” seferberliği başlatıldığının müjdesini vermişti.

Bakan Arslan, Türkiye'nin dijital dönüşümü için internet kullanımının yaygınlaştırılmasının önemini vurgulamıştı.

“Bugünün Türkiye'sinde tek bir vatandaşımızın bile internete erişmekten mahrum kalmaması için çalışıyoruz. Çünkü internet herkes için. Gencimiz, yaşlımız, evinde ödevini yapan çocuğumuz, işini büyütmeye çalışan vatandaşımız için. Bu seferberliğin ilk ve en önemli adımı ise, internet fiyatlarının her gelir grubu tarafından ulaşılabilir olmasını sağlamak.”

FİYATLAR AÇIKLANDI

İşte Bakan Arslan'ın verdiği müjdenin detayları ortaya çıktı. BTK'nın resmi internet sitesinde İnternet Bizden Kapanyası'nın fiyat listesi açıklandı.

İşte o fiyatlar:

Bakan Ahmet Arslan Hakkında Bilgi? 

Ahmet Arslan (d. 2 Haziran 1962, Kağızman), Türk Mühendis, bürokrat ve siyasetçi. İlk defa 2011 Türkiye genel seçimleri'nde Adalet ve Kalkınma Partisi Kars milletvekili olarak meclise giren Arslan, Binali Yıldırım tarafından kurulan 65. Türkiye Hükûmeti'nde 24 Mayıs 2016 tarihinden beri Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görev yapmaktadır.

Kaynak: Haber 7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal