Ziraat Bankası Konut ve İhtiyaç Kredisi Faizlerini Düşürdü

Ziraat Bankası konut ve ihtiyaç kredilerinde faiz indirimine gittiğini duyurdu. Banka, 4 Mart 2019 tarihinden itibaren konut kredilerinde 120 aya dek bütün vadelerde faizleri aylık yüzde 1,28'e çekti. İhtiyaç kredilerinde de 60 aya dek vadelerde faiz oranı aylık yüzde 1,53'e düşürdü.

01.03.2019-09:12 - (Son Güncelleme: 01.03.2019-09:21) Ziraat Bankası Konut ve İhtiyaç Kredisi Faizlerini Düşürdü

Ziraat Bankası konut ve ihtiyaç kredilerinde faiz indirimine gittiğini duyurdu. Banka, 4 Mart 2019 tarihinden itibaren konut kredilerinde 120 aya dek bütün vadelerde faizleri aylık yüzde 1,28'e çekti. İhtiyaç kredilerinde de 60 aya dek vadelerde faiz oranı aylık yüzde 1,53'e düşürdü.

Banka tarafından yayıınlanan açıklamada şu sözler yer aldı;

"Ziraat Bankası ülkemize katma değer sağlayan her ekonomik faaliyetin yanında olma anlayışının bir parçası olarak konut sektörüne uzun seneler boyunca öncü ve etkin finansal çözümler sunmaktadır. Her sene pazar payını kesintisiz artıran Ziraat Bankası konut kredilerinde sektörün açık ara lider bankası konumuna gelmiştir.

Ziraat Bankası, müşterilerinin konut kredisi isteklerini uygun faiz oranları, üstün hizmet kalitesi, hızlı ve kolay değerlendirme süreçleri, her kesime uygun şartlarda sunulan geniş ürün yelpazesi ve gelire uygun özel ödeme planı seçenekleri ile karşılamayı devam ettirmektedir.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal